Μπορεί βέβαια ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης να μην απαντά στις κλήσεις της XANTHITIMES.GR λησμονώντας ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα είναι ακηδεμόνευτη, εμείς όμως, στα πλαίσια της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜθ για ενημέρωση, κοινοποιούμε τις ανακοινώσεις της περιφέρειας. Κατά τα άλλα… χαιρετίσματα στην εξουσία.
Μετά το έντονο καιρικό φαινόμενο της χιονόπτωσης, στο σύνολο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές της, η Περιφέρεια ΑΜΘ γνωστοποιεί ότι, δεν υπάρχει δρόμος, αρμοδιότητάς της, (εθνικές, επαρχιακές οδικές οδοί εκτός πόλεων) ο οποίος να μην κυκλοφορείται. Το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας είναι ανοικτό και προσπελάσιμο, ενώ η προσπάθεια διατήρησής του συνεχίζεται.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, ευχαριστεί δημόσια, εκτός από τους τοπικούς Αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη των Διευθύνσεων Δημοσίων Έργων, της Πολιτικής Προστασίας, τους χειριστές, όλους όσους συνέδραμαν κι υπό αντίξοες συνθήκες εξάντλησαν τις δυνατότητές τους για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την ασφάλεια των πολιτών.

Σημαντική δουλειά έχει εκτελεστεί κι από την «Εγνατία Οδό» στον τομέα αρμοδιότητάς της.