Ο τεχνικός της Μπάνβιτ, Σελτσούκ Ερνάκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «κίτρινων» στο «Nick Galis Hall».

«Συγχαρητήρια στον Άρη όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη την πορεία του. Έπαιξαν πολύ καλά σε όλη την κανονική διάρκεια του EuroCup, πήραν άξια την πρώτη θέση και τους εύχομαι καλή πορεία στη δεύτερη φάση. Είμαστε νέα ομάδα, ήμασταν πολύ νευρικοί από την αρχή ως το τέλος. Κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας, χάσαμε πολλά σουτ, πολλές βολές και είναι αδύνατο να κερδίσεις τόσο καλές ομάδες, αν κάνεις αυτά. Το γήπεδο και οι φίλαθλοι είναι γνωστά σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Προσωπικά, έχω έρθει πέντε φορές, με διαφορετικές ομάδες, σε αυτό το γήπεδο και ήταν πάντα το ίδιο. Μας επηρέασε πολύ, κυρίως επιθετικά, γιατί είμαστε και άπειρη ομάδα. Είναι πολύ πιο δύσκολο και σκληρό το φετινό EuroCup σε σχέση με πέρυσι. Ο όμιλός μας ήταν μακράν ο πιο δύσκολος από τους υπόλοιπους και αυτό με κάνει χαρούμενο που προκριθήκαμε. Το θέμα είναι ποιες ομάδες θα έρθουν από την Ευρωλίγκα για να δούμε το επίπεδο στη συνέχεια», είπε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας.