Σε έναν μίνι απολογισμό προχώρησε η πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας , Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού και τις υπηρεσίες Δια βίου Μάθησης- Απασχόλησης του Δήμου καθώς και του γραφείου Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρσταλίδου.

Μιλώντας για την κοινωνική προστασία ανέφερε ότι επί των ημερών της μπήκαν οι βάσεις να υπολογιστεί ο αριθμός των συνδημοτών μας που χρειάζεται ανάγκη στήριξης και όπως είπε ο κ. Λομβαρδέας ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα της, πλέον ο δήμος Ξάνθης κατάφερε να ξεκαθαρίσει επιτέλους πόσοι είναι «ζωντανοί» και χρειάζονται την στήριξη των υπηρεσιών. Παράλληλα ασκώντας τα καθήκοντα της στον τομέα αθλητισμού επί των ημερών της ολοκληρώθηκαν και είναι στην φάση των αδειοδοτήσεων όλα τα αθλητικά κέντρα του δήμου Ξάνθης και θα μπορέσουν να γίνουν επιτέλους μετά από πολλά χρόνια παρεμβάσεις για να καλυτερέψουν οι συνθήκες. Κατέβαλε με την στήριξη του δημάρχου, της Αντιπεριφέρειας και των αθλητικών συλλόγων να γίνουν σημαντικές αθλητικές δράσεις στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη και τον χειμαζόμενο μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμβάλλοντας μαζί όλους τους φορείς, στην αύξηση του αθλητικού τουρισμού στον δήμο της Ξάνθης. Μιλώντας για την μεγάλη της αγάπη το κολυμβητήριο, ανέφερε ότι επιτέλους ξεπεράστηκαν σοβαρά προβλήματα με την αδειοδότηση αυτού του αθλητικού στολιδιού και απ ότι την ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που την αντικατέστησε στα καθήκοντα της, σε πολύ λίγο χρόνο θα δημοπρατηθούν τα πολύαναμενόμενα έργα κάτι που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ξάνθης.
Η κ. Παρτσαλίδου είναι έτοιμη να στηρίξει και το πράττει, τις πολιτικές του δήμου με επίκεντρο το καλό του Ξανθιώτη και είναι πάντοτε στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.