Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανέκδοτο του τύπου πόσοι ελέφαντες χωράνε σε ένα vw (Οι παλαιότεροι ίσως το θυμούνται το ανέκδοτο όπου οι απάντηση έλεγε 2 μπροστά δύο πίσω και ο οδηγός…). Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για ανέκδοτο γιατί οι δύο Βούλγαροι διακινητές σύμφωνα με την αστυνομία, πάστωσαν στην κυριολεξία 18 ανθρώπους που ψάχνουν την γη της επαγγελίας, μέσα σε ένα ΙΧ.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 18 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 52 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαέξι (16) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δύο (2) υπήκοοι Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, συνολικά δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.