Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλους τους συμπολίτες μας και συνεργάτες μας ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 θα λειτουργούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες και δράσεις μας μετά την μετεγκατάστασή μας στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας στην Ανατολική πλευρά του Κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης στην οδό Κωνσταντίνου Μπένη (πρώην Ηρώων). Μετά από έντεκα έτη λειτουργίας μας στο γνώριμο χώρο πάνω από το δημοτικό πάρκινγκ μετακομίζουμε και διευρύνουμε αναγκαστικά τις δραστηριότητές μας στα νέα ενοικιαζόμενα γραφεία μας σε ένα μέρος του πρώην ΚΤΕΛ Ξάνθης και της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας. Το ωράριο λειτουργίας μας θα είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00πμ με 14:00μμ και 17:30μμ με 21:30μμ.
Στον ίδιο χώρο στεγάζονται και η Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» που ασκούν το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου μας τα τελευταία τέσσερα έτη με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00πμ με 13:00μμ και 18:00μμ με 20:00μμ.
Ελπίζουμε σύντομα να κάνουμε και επίσημα τα εγκαίνια και να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς, φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες που βοήθησαν με υλικά, εξοπλισμό, χρήματα, με προσωπική δουλειά και αμισθί υπηρεσίες στο να ανακατασκευαστεί από την αρχή η στέγη «της αγάπης».
Φέτος συμπληρώθηκαν σαράντα έτη προσφοράς της «ΑΓΑΠΗΣ» στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Ευελπιστούμε να βάλουμε ακόμα περισσότερες γερές βάσεις για τα επόμενα έτη και γενεές και σε ένα μεγάλο βαθμό αυτό θα εκπληρωθεί και από τις νέες σύγχρονες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις μας.