Όμηρος η Αθήνα της Άγκυρας;

Το εφιαλτικό σενάριο που τόσα χρόνια η Άγκυρα έπλεκε με σκοπό την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.
Η κυβέρνηση έμεινε με 153 βουλευτές και οι τρείς έχουν στενούς δεσμούς με την Άγκυρα. Μάλιστα μόλις προχθές ο κ. Ζειμπέκ Χουσείν σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας επισκέφτηκε τον ψευτομουτή της Ξάνθης όπου είναι γνωστή η σχέση του με το Τουρκικό Προξενείο και πολλά από τα δημοσιεύματα το αποκαλούν προέκτασης της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας σε ότι αφορά την Θράκη.
Πιστεύει κανείς ότι οι τρείς μειονοτικοί βουλευτές του κ. Τσίπρα θα ψηφίσουν νομοσχέδιο κόντρα στα συμφέροντα της Τουρκίας;
Σαφώς και είναι σε γνώση του Πρωθυπουργού και δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι στην συνάντηση του με τον κ. Παυλόπουλο ζήτησε ευρεία συναίνεση από όλο το δημοκρατικό τόξο.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι μειονοτικοί βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία Τούρκοι άρα το κοινοβούλιο μένει αυτή την στιγμή με 150 Έλληνες βουλευτές και τρείς Τούρκους.
Πόσο εύκολο είναι να το διαχειριστεί ο Πρωθυπουργός; Κυρίως όμως, πόσο εύκολο είναι στην παρούσα συγκυρία να βρεθεί η Εθνική συναίνεση και Εθνική ομοψυχία;
Δυστυχώς ο απαξιωμένος, και όχι άδικα, πολιτικός κόσμος της Ελλάδας είναι έτοιμος να αποδείξει για μία ακόμη φορά πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι αφού ο Τσίπρας αυτοπαγιδεύθηκε στις επιλογές του και η Κυβέρνηση του είναι έτοιμη να πέσει σαν ώριμο φρούτο με ότι αυτό συνεπάγεται για την ακεραιότητα της Χώρας.
Είναι βέβαιο πώς ο πολιτικός κόσμος της Χώρας θα κοιτάξει το δικό του κομματικό συμφέρων από την σωτηρία της Χώρας και των πολιτών.
Το ερώτημα πλέον είναι ξεκάθαρο. Πόσος χρόνος μένει στους Έλληνες Πολίτες μετά και τις τελευταίες οικονομικές αποφάσεις που αφορούν τους ήδη εξαθλιωμένους φωτοδότες;
Πώς θα φύγουν οι εγκλωβισμένοι μετανάστες από την Χώρα;
Πόσο δύσκολο είναι με δυο εκατομμύρια μουσουλμάνους ψηφοφόρους στην Χώρα το DEP, το πολιτικό ακραίο μόρφωμα να βγάλει 3% και να μπει στην Βουλή;
Τα βλέπει κανένας;
Τα αντιλαμβάνεται ή θα γυρίσουν αύριο κάποιοι να πούνε ότι αυτά τα δημοσιεύματα τρομάζουν τον κόσμο;
Θα υπάρχει Ελλάδα για να εφαρμόσουν τις κομματικές τους επιλογές αν τώρα δεν πάρουν αποφάσεις προς το συμφέρων της Χώρας; Γιατί απλούστατα με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα και έξω από την Ελλάδα…Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα υπάρχει Ελλάδα.