Παίρνει τέλος το μαρτύριο των κατοίκων της περιοχής Ν. Κεσσάνης και Μάνδρας αφού ο δρόμους που ενώνει τους δύο οικισμούς παρέμεινε κλεισμένος από τις περσινές πλημμύρες γεμίζοντας τους με ταλαιπωρία και έξοδα αφού για να μετακινηθούν από και προς τα Άβδηρα έπρεπε να κάνουν ολόκληρο κύκλο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας, ο δρόμος Ν.Κεσσάνης Μάνδρας δίνεται σε κυκλοφορία μετά από την τεχνική παρέμβαση του εργολάβου.
Να θυμίσουμε ότι οι υπηρεσίες της Νομαρχίας έσπασαν το οδόστρωμα μετά την μεγάλη πλημμύρα για να εκτονωθεί η μεγάλη πίεση του νερού και των πλημμυρικών φαινόμενων.
Μετά από πολλούς μήνες αναμονής και κλεισίματος του δρόμου, όπου υποχρεωνόταν οι κάτοικοι και οι μαθητές να κάνουν τον γύρω προκειμένου να εξυπηρετηθούν, εδέησε η Νομαρχία να τελειώσει το έργο που ενώ τα χρήματα είχαν ετοιμαστεί το έργο δεν τελείωνε. Ήταν πολλές οι καταγγελίες κυρίως των νέων συμπολιτών μας που έβλεπαν τα παιδιά τους να ταλαιπωρούνται καθημερινά στον πηγαιμό για το σχολείο. Τέλος καλό όλα καλά.

Άρση περιορισμών κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Νο 9 “Ν.Κεσσάνη-Μάνδρα-Άβδηρα-Μυρωδάτο-Δέκαρχο”

Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο έργο “Κατασκευή τεχνικού μεταξύ Κεσσάνης – Μάνδρας” και μετά την ολοκλήρωση και της διαγράμμισης που γίνεται σήμερα 20-11-2015 από το συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης θα αρθούν όλα τα περιοριστικά και απαγορευτικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην κυκλοφορία επί της Επαρχιακής Οδού υπ΄αρ. 9 στο τμήμα από Κεσσάνη μέχρι διασταύρωση Λουτρών Ποταμιά. Έτσι από σήμερα το μεσημέρι η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό της οδού θα διεξάγεται κανονικά.