Μετά και την επίσκεψη του Β. Μειμαράκη στην Ξάνθη κλείνει επιτέλυς ο κύκλος των χαμένων αρχηγών της ΝΔ.
Καιρός ήταν γιατί μέχρι το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκήσει αντιπολίτευση όπως οφείλει ο Τσίπρας θα έχει κατεβάσει τα σύνορα της χώρας κάτω απ τ αυλάκ.
****

Δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο πρόεδρος της ΝΔ στην Ξάνθη Γ. Ιγνατιάδης σχετικά με την ενότητα του κόμματος πριν και μετά τις εκλογές του κόμματος θα ισχύσει αλλά πολύ φοβάμαι ότι μετά τις εκλογές ο κάθε αρχηγός θα σηκώσει και το δικό του μπαϊράκι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στη συνεδρίασή του στις 11-11-2015 ασχολήθηκε με το ζήτημα που αφορά την υφιστάμενη κατάσταση με την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσουν τα διάφορα ψηφίσματα και οι θέσεις των δημοτικών συμβουλίων στο συγκεκριμένο θέμα αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι της Χώρας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μείνουν εκεί και να απολαμβάνουν τις ακριβοπληρωμένες πολυθρόνες από τον Ελληνικό και να ξεκουράζουν τον…μεταξένιο «απαυτό» τους.
Το θέμα της σχολής που έγινε φυλακή έχει λυθεί οριστικά. Για πλάκα λέτε ότι δεν μιλούν και δεν κουνιούνται οι κυβερνητικοί βουλευτές της Ξάνθης; Θα τους έπεφτε άσχημα να πετύχαιναν την λειτουργία της αστυνομικής σχολής και δεν θα το έκαναν;