Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα τεθούν σε εφαρμογή ενόψει του αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Allianz Arena», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τους φίλους του Ολυμπιακού θα διεξάγονται έλεγχοι από το αεροδρόμιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί έλεγχος διαβατηρίων παρά το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει κάποιος στη Γερμανία με ταυτότητα.

«Είμαστε σε συχνή επαφή με τις διοργανώτριες αρχές και τις εταιρίες σεκιούριτι. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα υπάρχει πιο εντατική και ολοκληρωμένη ταυτοποίηση στοιχείων. Το μόνο που ζητάμε από τους φιλάθλους μας είναι η κατανόησή τους, μιας και θα υπάρχει καθυστέρηση στην είσοδό τους στο γήπεδο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μπάγερν και αρμόδιος για θέματα ασφαλείας Γιαν Κρίστιαν Ντρέεσεν.

Οι αρχές βρίσκονται επί ποδός μετά το χτύπημα στο Παρίσι, ενώ οι γερμανικές ειδικές δυνάμεις είναι σε εγρήγορση και η παρουσία τους τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ.