Ενημέρωση μαθητών του Γυμνασίου Τοξοτών για ζητήματα που αφορούν την ενδοσχολική βία, τον ρατσισμό, της Δωρεάς Μυελού των οστών και το ντόπινγκ.
Συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμη μια εκδήλωση στο Γυμνάσιο Τοξοτών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Δήμου Τοπείρου, της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, την υποστήριξη του Δημάρχου Θωμά Μίχογλου, της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου και τη συνεργασία του Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Παύλου Αναστασίου.
Στους μαθητές έγινε ενημέρωση απο τον Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργο Κασναφέρη και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Μανώλη Μπέρτο και Τσενάμο Λουίτζι για ζητήματα που αφορούν την βία στα γήπεδα, τον ρατσισμό, της δωρεάς μυελού των οστών, το ντόπινγκ, το Bullying ( ενδοσχολική βία ), τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν αθλητικό πνεύμα σε όλες της εκδηλώσεις που συμμετέχουν. Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης τόνισαν στα παιδιά την σημασία που πρέπει να δώσουν πρώτα στα μαθήματα τους και ύστερα στον αθλητισμό που θα συμπληρώσει τα ενδιαφέροντα τους.
CIMG8270_f sm
Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου μιλώντας στους μικρούς μαθητές τους παρότρυνε πρώτα να διαβάζουν και ύστερα να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Να διατρέφονται σωστά και να μένουν μακριά από αναβολικά και φάρμακα που καταστρέφουν την υγεία τους. Κατόπιν πολλοί μαθητές του Γυμνασίου Τοξοτών έκαναν εξαιρετικές ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη προκαλώντας τον ενθουσιασμό τους. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Γυμνασιάρχη και τους καθηγητές για το επίπεδο των μαθητών. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές αθλητικά φανελάκια με το σήμα της Skoda Ξάνθη και του Δήμου Τοπείρου ενώ οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης έδωσαν αυτόγραφα στους μαθητές.
Στην εκδήλωση αυτή οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη τίμησαν τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου δίνοντας του, μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, ως συμβολικό δώρο για την αμέριστη στήριξη του στον Αθλητισμό αλλά και την υποστήριξη στην ίδια την ομάδα της Skoda Ξάνθη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελένη Πολυχρονιάδου η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση μιλώντας στα παιδιά, η Πρόεδρος της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου κ. Αναστασία Καρκαλιάνη, ο Πρόεδρος των Τοξοτών κ. Χαράλαμπος Νιναχίδης, ο Πρόεδρος του ΠΠΑΠ κ. Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ.Π.Φ.Α κ. Αγγελος Γιαβανόπουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Γιουβατζίκ.
CIMG8300_f sm