Στην Ξάνθη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης και αφού επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του δεσμευόμενος ότι το κόμμα της ΝΔ θα το κάνει παράταξη όπου θα έχουν θέση άνθρωποι που έχουν όρεξη για δoυλιά.
P1330772
Μίλησε για τους στενούς δεσμούς της οικογένειας από τον πατέρα του με την μειονότητα γιατί αυτός ήταν, ο πατέρας του, που έκανε πράξη την ισονομία και την ισοπολιτεία.
Έκανε αναφορά σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι προέρχεται από την οικογένεια Μητσοτάκη συνδυάζοντας το με τζάκια λέγοντας ότι είναι περήφανος που κατάγεται από αυτήν την οικογένεια τονίζοντας πώς είναι στην Ξάνθη ως Κυριάκος Μητσοτάκης.
P1330776
Θέλοντας να τονίσει ότι πριν γίνει πολιτικός εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, για να συμπληρώσει λέγοντας ότι έχει και πολιτικά ένσημα κολλημένα, σημειώνοντας ότι έκανε για 18 μήνες σε ένα δύσκολο Υπουργείο.
Μήνυμα προς τον Α. Τζιτσικώστα και τους υποστηρικτές του, έστειλε ο Κ. Μητσοτάκης, λέγοντας πώς δική του γνώμη είναι ο πρόεδρος του κόμματος να είναι και βουλευτής γιατί οι πολιτικές μάχες κερδίζονται στο κοινοβούλιο για να καταλήξει. «Μπορώ να την μεγαλώσω την ΝΔ αν με στηρίξετε».
P1330780
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ