Ο Επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» κ. Φώτης Καραλίδης, το περασμένο Σάββατο 31 Οκτωβρίου, είχε συνάντηση συνεργασίας με όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ΠΕ Δράμας.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Δράμας κ. Ανέστη Βλαχογιάννη, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους της παράταξης στην Δράμα συναντήθηκαν με τους Δημάρχους Δράμας κ. Μαμσάκο, Κ.Νευροκοπίου κ. Γιαννόπουλο και Προσοτσάνης κ. Λύσελη.

Ο Επικεφαλής ενημερώθηκε από τους Δημάρχους για την πορεία ολοκλήρωσης των έργων ΕΣΠΑ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιφερειακοί δήμοι με την υποστελέχωσή τους καθώς και για τις τοποθετήσεις τους ενόψει της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της β΄φάσης του χωροταξικού σχεδιασμού. Ιδιαίτερη ενημέρωση είχε από τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο για το θέμα των απορριμμάτων της περιφέρειας Α.Μ.-Θ. Επί του θέματος αυτού, ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου κ.Γιαννόπουλος έθεσε το ζήτημα του υψηλού κόστους αποκομιδής και μεταφοράς των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος του.
DSC03372
Στην πόλη της Δράμας ο κ. Καραλίδης είχε συνάντηση γνωριμίας με το προεδρείο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΔΡΑΜΑΣ και ενημερώθηκε για την από κοινού προσπάθεια με την ΜΚΟ «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» για την καταγραφή νεοπλασιών. Η Κοινωνική Συμμαχία και ο ίδιος προσωπικά δηλώνουν την αμέριστη υποστήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου και δεσμεύτηκαν για μια μελλοντική συνάντηση.

Επίσης, είχε συνάντηση εργασίας με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης του Ν.Δράμας κα Χαρά Κεφαλίδου. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που αφορούν την ΠΕ Δράμας αλλά και όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, και δεσμεύτηκαν για αμφίδρομη ενημέρωση επί της πορείας αυτών των ζητημάτων.