Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πώς ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έβαλε σαν στόχο να «καταλάβει» την έδρα του ΕΒΕ Ξάνθης.
Αφού έχει το 50% των ψήφων στην Ξάνθη, σκέφτεται, γιατί να μην πάρει και το ΕΒΕ και αργότερα τον δήμο της Ξάνθης, το προπύργιο της Δεξιάς.
Είναι θεμιτό να υπάρχουν πολιτικές φιλοδοξίες αλλά αυτές να επιτυγχάνονται μέσα από πολιτικές πρακτικές. Δυστυχώς το συγκεκριμένο «τσιράκι» του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί διακαώς να καθίσει στην καρέκλα του προέδρου του ΕΒΕ, χρησιμοποιεί πλάγιες μεθόδους χρησιμοποιώντας τις πλάτες του κυβερνόντος κόμματος.
Δεν θα πρέπει να λησμονεί για κανέναν λόγο ο φιλόδοξος κύριος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη δεν ξεπερνά το 3% και αν αλλάξουν κάποιες γραμμές που επηρεάζουν και εκβιάζουν τους μειονοτικούς ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να ξεχνά, ότι έχει μόλις το 3% και ότι το σημερινό ποσοστό του στηρίζεται σε ξύλινα ποδάρια που παλαιότερα στήριζαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αυτά τα ποδάρια, να τα σπάσουν και να στηρίξουν άλλον πολιτικό σχηματισμό. Το μόνο που θα μείνει στους Ξανθιώτες είναι οι συμπεριφορές που χρησιμοποιεί μέσω των «τσιρακιών» του.
Το θέμα είναι ότι όλοι κατοικοεδρεύουν στην Ξάνθη και όταν χαθεί η εξουσία, πάλι εδώ θα κατοικοεδρεύουν και θα πρέπει να μπορούν να κοιτούν στα μάτια όλους. Όταν με τα λόγια τους και τα έργα τους βρίζουν πολιτικούς αντιπάλους, τότε σίγουρα θα νοιώθουν άβολο. Ας ξεκαβαλίσουν το καλάμι γιατί σπάει γρήγορα.