Έρχονται πρόστιμα στους Ξανθιώτες

Πλησιάζει ο καιρός που οι παρανομούντες συνδημότες μας θα κληθούν να πληρώσουν, όσοι δεν αποκατέστησαν τις παράνομες συνδέσεις με το δίκτυο των όμβριων υδάτων τα τσουχτερά πρόστιμα που ετοίμασε η ΔΕΥΑΞ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κ. Σδρέβανο το ρομποτάκη που έλεγξε τους αγωγούς εντόπισε ποιές οικοδομές, στα σημεία που έλεγξε, έχουν συνδεθεί παράνομα με τους αγωγούς των όμβριων υδάτων και έχουν ειδοποιηθεί από καιρό. Μέχρι τέλους του μήνα, όπως ανέφερε συγκεκριμένα, όσοι από τους συνδημότες μας δεν έχουν αποκαταστήσει την παρανομία τους και θα πληρώσουν αρκετά τσουχτερά πρόστιμα και θα αποκαταστήσουν την παρανομία.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο κ. Σδρέβανος «μασάει».
Πάντως μιας και πείρε τα εύσημα από τον δήμαρχο ας ρίξει και καμιά ματιά εκεί στην αρχή του παζαριού δίπλα από την πυροσβεστική γιατί η δυσωδία προκαλεί μέχρι και…λιποθυμία. Οι πωλητές του παζαριού που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο κάθε Σάββατο παλαιότερα, έριχναν και κάτι για να σκεπάζουν τις σχάρες για να μην υπάρχει η έντονη δυσοσμία αλλά τα δύο τελευταία Σάββατα που επισπευτήκαμε την λαϊκή αγορά δεν ήταν σκεπασμένη και σου ερχόταν λιποθυμία από την έντονη δυσοσμία.
Κύριε πρόεδρε στείλτε το Σάββατο κανένα συνεργείο να ελέγξει και κατά κει. Πωλούνται και τρόφιμα ακριβώς πάνω από τις σχάρες του αγωγού. Μην γίνει κανένα κακό.