Όπως αναφέρουν πληροφορίες «από μέσα» ο δήμαρχος αποφάσισε να κάνει ανασχηματισμό και τους τέσσερις από τους 6 αντιδημάρχους θα τους αλλάξει συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τσέπελη ο οποίος για πρώτη φορά θα βρεθεί εκτός εξουσίας μετά από 25 χρόνια πολιτικής πορείας. Όπως μας λένε «από μέσα» ο κ. Τσέπελης δεν ήταν παρόντας στην συνάντηση της παράταξης.
Παράλληλα μαζί με τον κ. Τσέπελη διαζύγιο από την εξουσία, με απόφαση του δημάρχου, παίρνει και ο Α. Αγγόρτσας ο οποίος απασχόλησε επί μακρόν την κοινή γνώμη με δημοσιεύματα που αφορούσαν μεν την επαγγελματική του δραστηριότητα όμως υπήρχε το ηθικό ασυμβίβαστο με την εξουσία που του είχε δώσει ο δήμαρχος.
Αυτές οι δύο πολιτικές προσωπικότητες απασχόλησαν επί μακρόν την κοινή γνώμη και όλοι πίστευαν ότι ο δήμαρχος δεν θα «τολμούσε» να επιβάλλει την απόφαση του. Τελικά αποδείχτηκε ότι και θέλει και μπορεί.
Στις πρώτες τοποθετήσεις των συνεργατών του με την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, επικρίθηκε έντονα για τις δύο αυτές τοποθετήσεις δηλαδή του κ. Τσέπελη και του κ. Αγγόρτσα και όταν ρωτήθηκε από εμάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάνετε υπομονή. Είναι στελέχη της παράταξης μου. Δεν ξέρω τι γινόταν με τον προηγούμενο δήμαρχο. Εγώ έχω την ηθική υποχρέωση να δοκιμάσω όλους τους συνεργάτες μου και να μείνουν στα καίρια πόστα αυτοί που αξίζουν και νοιάζονται για την πόλη. Έχουν χρόνο για να μάθουν οι νέοι».