Παύεται από τα καθήκοντά της η γ.γ.Δημοσίων Εσόδων, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου
Γιατί ακριβώς δεν καταφέραμε να καταλάβουμε. Τα μεγάλα κανάλια τα λένε όπως θέλουν. Η κυβέρνηση τα λέει και αυτή όπως θέλει άντε να βρεις άκρη. Ενημέρωση στην Ελλάδα ώρα μηδέν.

Δ. Κουτσούμπας: Τα μέτρα που έρχονται είναι πάρα πολύ σκληρά
Καλά που είναι και το ΚΚΕ και μαθαίνουμε πόσο σκληρά είναι τα μέτρα.

Την ίδρυση ευρωπαϊκής ακτοφυλακής, ζήτησε ο Β. Μεϊμαράκης
Όταν ξεκαθαρίσει που είναι τα σύνορα της Ε.Ε. τότε ναι. Αφού επί 30 χρόνια που είμαστε στην ΕΟΚ δεν το καταφέραμε να γίνουμε ένα, τώρα θα φυλάει η Τουρκία τα σύνορα μας (κάτι σαν τον λύκο και τα πρόβατα) με λεφτά της Ε.Ε. και φυσικά και δικά μας. Κατά τα άλλα να είχαμε να λέγαμε.

Να μην υποχωρήσει από την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας για τα φτωχά και μεσαία εισοδήματα καλεί την κυβέρνηση η Φ. Γεννηματά
Αυτοί είναι πολιτικοί. Αφού επί 30 χρόνια στις κυβέρνησης και η Φώφη μέσα, μαζί με τους άλλους, έφτασαν τα ακίνητα των πολιτών να αξίζουν μιας πεντάρας δάκρυ και αίμα, τώρα θέλουν από τους άλλους τα να κρατήσουν. Έ ρε κεραμίδα που σας χρειάζεται.

Θα επιτρέπεται – με άδεια – η παράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΓΓΕ
Κρίμα και κάποιοι που δεν έχουν δίπλωμα δημοσιογράφου ήθελαν την άδεια να δουλέψουν αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι υγιείς δημοσιογράφοι και προστατεύουν το επάγγελμα από διάφορους που κάνουν ταυτόχρονα και άλλη δουλειά.

Γ. Χουλιαράκης: Η κυβέρνηση εγγυάται δημοσιονομική ισορροπία με κοινωνικά δίκαιο τρόπο
Ε αφού το εγγυάται ο ΣΥΡΙΖΑ τότε κάτι γίνεται. Ελπίζουμε να πάρουν και τα κοινωνικά επιδόματα οι φουκαράδες, να πάρουν κανένα κομμάτι ψωμί στα παιδάκια τους. Κατά τα άλλα στα χαρτιά η χώρα θα έχει ανάπτυξη του χρόνου 0,15% ή 0,25%. Όταν το είπα στον κ. Μιχάλη που έχει τρία παιδιά, γυναίκα ανίκανη να εργαστεί αι περιμένει τα περίφημα ΣΕΠΕ να συνεδριάσουν μπας και πάρει κανένα επίδομα ανικανότητας, ο ίδιος είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Πώς την βγάζει; Να είναι καλά η μάνα του και η πεθερά του που ζουν ακόμα και βάζουν την σύνταξη στο νοικοκυριό του Μιχάλη. Κατά τα άλλα ο Μιχάλης, όταν ο κόσμος μιλάει για ανάπτυξη 0,15% του χρόνου, απλά κουνάει το κεφάλι του. Κατακαημένη Ψωροκώσταινα.

12.700 άτομα και επιχειρήσεις εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης»

Επιτέλους το κατάλαβε η κυβέρνηση ότι πρέπει να ρίξει λίγο «λάδι» στην αγορά γιατί τα λουκέτα το 2016 θα πέφτουν σαν το χαλάζι. Εντάξει από τη μία θα τα δίνει στην επιχείρηση και από την άλλη θα τα παίρνει λόγο της βαριάς φορολογίας αλλά αυτή με την τρόικα θα είναι εντάξει αφού λογιστικά θα βγαίνουν τα νούμερα.

Διάσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης – θεσμών για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια
Όχι που θα άφηναν οι «προστάτες» μας να πάει χαμένη η ευκαιρία να βάλουν στο χέρι σπίτι έτοιμα στο 1/3 της αξίας τους. Κατά τα άλλα μόνο η Κυβέρνηση δεν το πείρε χαμπάρι. Που να μην συζητούσε κιόλας μαζί τους.

Ανοικτή παραμένει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, στον τομέα ενέργειας
Είναι και οι υδρογονάνθρακες μέσα στην συζήτηση;

Π. Μοσκοβισί: Σε καλό δρόμο η Ελλάδα, ο Τσίπρας άλλαξε
Αφού το λέει και ο Μοσχοβισή ότι ο Τσίπρας έγινε καλό «σοσιαλδημοκρατικό» παιδί, μη πω και δεξιό παιδί, όλα βαίνουν καλώς. Μόνο μερικοί «κολλημένοι» με την φιλολογία περί αδερφοσύνης των λαών έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Αλέξης άλλαξε και τους πούλησε…αλλά, που θα πάει θα το χωνέψουν και αυτοί.
Κατά τα άλλα καημένε Ρωμιέ τι σούμελε να πάθεις.

Η Κομισιόν αναμένει διευκρινίσεις για το ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες
Σαφώς και επιμένει. Μέχρι και τα δικά της τα παιδιά να βάλλουν πόδι στα Ελληνικά ΜΜΕ θα ζητούν διευκρινήσεις. Μη σας πω μέχρι να έρθει μέρα να πούνε στην κυβέρνηση ωμά και εκβιαστικά ότι αν δεν βάλετε και τα «δικά μας παιδιά» στο κόλπο, τα 2 δις ξεχάστε τα, τα 36 δις ξεχάστε τα και γενικά ξεχάστε ότι θα σας δανείσουμε. Και τότε ως δια μαγείας όλες οι διευκρινήσεις που ζητά θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα είναι μέλι γάλα. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί.