«Ο αρχηγός της ΝΔ θα πρέπει να ενώσει το κόμμα και να προσελκύσει τους νέους που έφυγαν»

Κάθετα αντίθετος ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τοπείρου και πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, στις επικρίσεις που δέχτηκε ο Θωμάς Μίχογλου ο οποίος εξελέγη με την σημαία της ΝΔ και δεν ενεργοποιήθηκε κατά την διάρκεια των εκλογών.
Ο Σ. Μωραίτης απάντησε λέγοντας ότι δεν δέχεται τέτοιες φράσεις για τον Δήμαρχο Τοπείρου ο οποίος όπως πολλά στελέχη της ΝΔ δεν κινητοποιήθηκαν ιδιαίτερα γιατί θεωρούνταν δεδομένη η εκλογή του Α. Κοντού. Μάλιστα τόνισε ότι η απουσία του Α. Κοντού αφήνει ένα κενό όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα με δεδομένο ότι ήταν γνώστης του αντικειμένου σε ότι αφορά την αγροτική ανάπτυξη.
Μιλώντας για το πώς πρέπει να είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ μιας και το κόμμα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και 4 υποψηφίους, ανέφερε ότι ο νέος αρχηγός θα πρέπει να μπορεί και να θέλει να ενώσει το κόμμα αλλά και να αντιπαλέψει τον Τσίπρα.
Τον ρωτήσαμε αν τελικά ο κ. Τζιτζικώστας έχει ασυμβίβαστο να είναι και Περιφερειάρχης αλλά και αρχηγός της παράταξης και ανέφερε ότι σύμφωνα με το άρθρο 56 του συντάγματος δεν έχει κόλλημα.
Τον πιέσαμε να μας πει ποιον τελικά θα στηρίξει επίσημα αλλά δυστυχώς το κράτησε μυστικό.