Απελπισμένος τηλεθεατής από την Δράμα, βγήκε στον αέρα και εξέθεσε το πρόβλημα του και που μαθαίνουμε ότι δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το αντιμετωπίζει.
Του ήρθε ειδοποίηση για να πληρώσει μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα κάπου στο Παλιό Φάληρο το 2006 με την σημείωση ότι αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο αυτό θα πάει στο δημόσιο ταμείο.
Με την μόνη διαφορά, όπως υποστήριξε ο Δραμινός τηλεθεατής μας, ότι αυτός και το ΙΧ του δεν πήγαν στο Παλιό Φάληρο σημειώνοντας ότι το πρόστιμο αναφέρει επακριβώς τα στοιχεία του δικού του αυτοκινήτου και επιπλέον αναφέρει τον αριθμό πλαισίου, την ταυτότητα στην ουσία του οχήματος, ο οποίος και συμπίπτει ακριβώς στο δικό του αυτοκίνητο. Ο φίλος τηλεθεατής «τραβάει» τα μαλλιά του στην κυριολεξία και επαναλάμβανε συνεχώς ότι το αυτοκίνητο του δεν πήγε ποτέ στο Παλαιό Φάληρο.
Ζητήσαμε την βοήθεια του Αστυνομικού Διευθυντού Ξάνθης κ. Γκίκα Ευάγγελο ο οποίος και μας είπε πώς σίγουρα θα πρόκειται περί λάθους και συμβούλευσε τον πολίτη της Δράμας να αποταθεί στο αρμόδιο γραφείο της Τροχαίας της Δράμας αφού υποβάλλει την ένσταση του, προκειμένου να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο τμήμα ή υπηρεσία της Τροχαίας του Παλιού Φαλήρου για να διερευνηθεί η περίπτωση λάθους, διαφορετικά θα πρέπει να ψάξει ανάμεσα στους συγγενείς του, ποιος πιθανών να χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο του χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.
Ο τηλεθεατής άκουσε τις συμβουλές του Αστυνομικού Διευθυντού της Ξάνθης και όπως ο ίδιος είπε, θα πήγαινε την ίδια ώρα για συνδρομή στην Αστυνομική Διεύθυνση της Δράμας.
Ο τηλεθεατής από την προηγούμενη εβδομάδα που έκανε την παρέμβαση του στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην επικαιρότητα», δεν επικοινώνησε εκ νέου μαζί μας και πιθανολογούμε ότι η τροχαία της Δράμας θα τον βοήθησε αν μη τι άλλο να μάθει πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο του στο Παλιό Φάληρο «ορφανό(;)»