Για όλους και όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Ιγνατιάδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα».
Αφού ευχαρίστησε όλους, ακόμη και αυτούς που δεν έτρεξαν στην προεκλογική περίοδο, ο κ. Ιγνατιάδης, ανέφερε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα λύπησε όλους τους Νεοδημοκράτες παρ όλο που ανέβηκαν τα ποσοστά του κόμματος. Καυτηρίασε τον νόμο Παυλόπουλου για το μπόνους των 50 εδρών που στάθηκε αφορμή να μην εκλέξει η ΝΔ, ούτε έναν βουλευτή στην Ξάνθη και Κομοτηνή. «Τους τα έλεγα αλλά ποιος ακούει».
Ένας άλλος παράγοντας που στάθηκε η αιτία η ΝΔ να μην εκλεγεί, ανέφερε, ήταν η μεγάλη αποχή και η αδρανοποίηση των στελεχών του κόμματος. «Αυτό δεν μας πτοεί θα συνεχίσουμε μέχρι να πείσουμε τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι εμείς εγκυόμαστε τον προσανατολισμό της χώρας στην Ε.Ε.».
Μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος και εκ νέου υποψήφιο Γ. Μειμαράκη ανέφερε ότι πείρε το κόμμα και μέσα σε ένα μήνα αύξησε το ποσοστό και αυτός είναι ο λόγος που όλες οι ΝΟΔΕ της Θράκης τον στηρίζουν.
Η παράταξη, σημείωσε, θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσει στην άκρη και ενωμένη να ασκήσει το θεσμικό της καθήκον που είναι αντιπολίτευση.
Μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη ανέφερε ότι ο ίδιος έκανε προσκλητήριο σε όλους. Δεν ανταποκρίθηκαν όλοι. Δεν στήριξαν την παράταξη. Ήταν κακή επιλογή από τα κεντρικά αν μπει ο μειονοτικός δεύτερος στο ψηφοδέλτιο με αποτέλεσμα να αδικηθεί η Γεωργία για την οποία ζήτησε προσωπικά συγνώμη ενώ δεν ευθυνόταν αφού η απόφαση ήταν από τα κεντρικά.
Στην συνέχεια συγκρίνοντας τα αποτελέσματα των πολιτικών μεταξύ της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αυτά του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ενώ η Χώρα ήταν έτοιμη να βγει από τα μνημόνια δυστυχώς φορτώθηκε άλλο ένα απεχθέστερο. «Μάλιστα μεθοδεύει την επαναπρόσληψη, προκειμένου να χρησιμοποιήσει κομματικό στρατό, τους 900 επίορκων. Ισοπεδώνει τους Δημοσίους Υπαλλήλους και επιβραβεύει τους επίορκους. Τι να πει κανείς. Όσο δε για την φορολογία των αγροτών εκεί τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο αφού όλοι θα εγκαταλείψουν την γη».
Σχολιάζοντας την απάντηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Παντελεήμονα σχετικά με δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ βουλευτών για την απομάκρυνση των θρησκευτικών, την γενοκτονία των Ποντίων αλλά και την στήριξη από την πλευρά της Μητρόπολης, των Συρίων προσφύγων, είπε ότι η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης είναι πάντοτε δίπλα στην κοινωνία. «Όσο για τα υπόλοιπα, είναι εγκληματικό Έλληνας Υπουργός Παιδείας να μιλά έτσι για τον ξεριζωμό των Ποντίων».