Σύλληψη για αποθήκευση, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν 1.112,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθη χθες (6-9-2015) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Σαμοθράκης Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποθήκευση, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,1 γραμμαρίων και 1 κυνηγετικό όπλο.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης, επιμελώς κρυμμένα, στον εξωτερικό χώρο του ποιμνιοστασίου 2 σακιά, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.100 γραμμαρίων, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων, καθόσον, όπως προέκυψε, είναι ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, που κατείχε ο 53χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.