Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε όταν το βράδυ της Τρίτης είδαμε μπροστά στην λέσχη και στον απέναντι χώρο ο δήμος να έχει τοποθετήσει κορύνες προκειμένου να καθοριστούν τα όρια του παρκινγκ των τουριστικών λεωφορείων.
Είναι γεγονός ότι η XanthiTimes.gr έγραψε ένα σκληρό κείμενο σχετικά με την αδυναμία της Δημοτικής αρχής να επιβάλλει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το κείμενο γράφτηκε την Κυριακή το πρωί και μέχρι το βράδυ ακόμη και λίγο πριν την έναρξη των γιορτών της παλιάς πόλης γίναμε δέκτες κακών σχολιασμών από την πλευρά των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων και ήταν πολλοί που στην κυριολεξία μας έβρισαν και μας είπαν γραφικούς που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα.
Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την ικανοποίηση της Xanthitimes.gr που έγινε η αιτία έστω και βρίζοντας την, να γίνει κάτι στην καθημερινότητα των Ξανθιωτών.
Έχουμε πει επανειλημμένα ότι μας είναι αδιάφορο τι θα πουν οι πολιτικοί που έχουν την ευθύνη της διοίκησης του τόπου, εις βάρος μας.
Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνονται πράγματα για τους Ξανθιώτες. Τα άλλα τα ακούμε «βερεσέ» έστω και αν δεν γινόμαστε αρεστοί σε ορισμένους. «Σε όποιους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε», όπως λέει και το λαϊκό άσμα.
P1330008