Τα σίγουρα «χαρτιά» της ΝΔ στην Ξάνθη

Χωρίς εκπλήξεις αναμένετε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη αφού έτσι κι αλλιώς τα κόμμα κατεβαίνει με αξιώσεις στον Νομό. Μάλιστα επειδή κανένας δεν γνωρίζει πλέον πώς θα κινηθεί η μειονότητα, ακούγονται πολλά για την αλλαγή πλεύσης των εξωγενών παραγόντων που «ρυθμίζουν» το εκλογικό αποτέλεσμα στην περιοχή, είναι βέβαιο ότι η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη δεν είναι δεδομένη.
Έτσι ξεκινά μία οργανωμένη προσπάθεια συνολικά από τους υποψηφίους και τα μέλη του κόμματος στην Ξάνθη για την διεκδίκηση και της δεύτερης έδρας. Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος Ξάνθης αν θα στηρίξει την προσπάθεια της ΝΔ, δεδομένου ότι προέρχεται από τους κόλπους της, ανέφερε πώς ήταν είναι και θα είναι ΝΔ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η εικόνα των υποψηφιοτήτων έχει ως εξής.
Πρώτος στην λίστα ο Αλέκος Κοντός, δεύτερη η Γεωργία Ανδρέου, τρίτος ο Κώστας Μαλάκης, τέταρτος ο Χατζηγκενέ Ιρφάν και πέμπτος ο Μπαντάκ Σιαμπάν. Αυτή θα είναι η λίστα της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο Μεϊμαράκης σε στενούς του συνεργάτες. Αλλαγή θα γίνει ΜΟΝΟ αν κάποιος από τους παραπάνω 5 δεν αποδεχθεί την θέση του στο ψηφοδέλτιο…