Σε ποιο ήπιους τόνους ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Σωτήρης Τσιακίρογλου έκανε κρητική στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής για το 2014.
Θεωρεί ότι ο Αύγουστος δεν είναι καλή περίοδος για να γίνεται η λογοδοσία του δημάρχου γιατί όλος ο κόσμος λείπει και δεν υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρων από τους Ξανθιώτες.
Στην συζήτηση που ακολούθησε έριξε ευθύνη και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίες δεν αναδεικνύουν τα θέματα σημειώνοντας ότι το πολιτικό προσωπικό στην Ξάνθη δεν ικανοποιεί τους Ξανθιώτες με την πολιτική συμπεριφορά του.
Μιλώντας για τον συνδυασμό του κ. Δημαρχόπουλου ανέφερε πώς δεν άλλαξε τίποτε και πώς η διοίκηση του είναι μία συνέχεια της διοίκησης Στυλιανίδη.
Καυτηρίασε την δημοτική αρχή διότι δεν στηρίζει το επιχειρείν στον δήμο και φυσικά δεν προβάλλει όσο χρειάζεται τον ορεινό τουρισμό με δεδομένο ότι ο δήμος μας δεν έχει θάλασσα φέρνοντας μάλιστα σαν παράδειγμα ότι ο οικισμός Χαλέπι στον ορεινό όγκο του Δήμου δεν έχει πόσιμο νερό, τονίζοντας ότι η παράταξη του δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.