Καλώς ή κακώς τα μνημόνια και οι απαιτήσεις των δανειστών μας για μεταρρυθμίσεις επιβάλλονται στην Χώρα μας και η ανάλογη φορολογική συμπεριφορά μας είναι υποχρεωτική.
Η διαχείρισης της φορολογικής μας δραστηριότητας είναι πλέον μία καθημερινή ανάγκη και η επιλογή αξιόπιστου συνεργάτη επιβεβλημένη από την καθημερινότητα.
Καλούνται οι Έλληνες και κατ επέκταση Ξανθιώτες φορολογούμενοι, είτε είναι φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να πορευτούν σε αυτό το πεδίο που έχει ορισθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, μέσα από πολύπλοκους μηχανισμούς ελέγχου και ακαταλαβίστικους όρους προκειμένου να συνδράμουν στα δημόσια ταμεία, τις ποιο πολλές φορές, λόγω της πολυπλοκότητας και της άγνοιας άδικα.
Οι ειδικοί οικονομολόγοι, έχουν πλέον τον πρώτο λόγο.
Μία εταιρεία υπεύθυνη και με απόλυτη γνώση του αντικειμένου βρίσκεται στην Ξάνθη με τίτλο Α. Γαλανόπουλος – Τ. Γκάμπρας O.E. | Λογιστικά – Φοροτεχνικά – Σύμβουλοι επιδοτήσεων. Ας προσπαθήσουμε να τους γνωρίσουμε. Αναφέρει ο Θανάσης Γαλανόπουλος ένας εκ των μελλών του γραφείου. «Το γραφείο μας, το οποίο λειτουργεί από το 2012 με έδρα την Ξάνθη, δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και ιδιωτών. Στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο οικονομολόγους προσηλωμένους στη διασφάλιση των συμφερόντων σας. Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά και περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αντεπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Με πελατοκεντρική φιλοσοφία και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα – ακεραιότητα – επαγγελματισμός, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος.
DSCF0995

Μέσα στον ιστοχώρο του γραφείου που ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά θα βρείτε τις πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στον τρόπο μέσω της στήριξης του γραφείου να βρείτε την λύση στο κάθε φορολογικό σας πρόβλημα.

www.logistikaxanthis.gr

Α.Γαλανόπουλος – Τ.Γκάμπρας O.E. | Λογιστικά – Φοροτεχνικά – Σύμβουλοι επιδοτήσεων
Το γραφείο μας, το οποίο λειτουργεί από το 2012 με έδρα την Ξάνθη, δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και ιδιωτών. Στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδ…
http://www.logistikaxanthis.gr/

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το λογιστικό μας γραφείο, συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία με το νεανικό ενθουσιασμό και τις γνώσεις των νέων τεχνολογιών, θέτει τις σωστές οικονομικές βάσεις που θεμελιώνουν την ανάπτυξη, το κέρδος και την επιτυχία της επιχείρησής σας.
Παράλληλα δίνουμε έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καθένα σας ξεχωριστά, αναπτύσσοντας μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την εχεμύθεια.
profile3

ΓΚΑΜΠΡΑΣ ΖΩΗΣ
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός με άδεια λογιστή Α’ τάξης, πτυχιούχος ανωτέρας σχολής με εμπειρία σε λογιστικά και φορολογικά θέματα από το 1977. Εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής στη ΣΕΒΑΘ ΑΒΕΕ, την ΤΕΚΤΩΝ Α.Ε. και τη ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ Α.Ε.
profile4

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός Α’ τάξης. Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης (μετέπειτα Οικονομικών Επιστημών), με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις (MBA).
profile2

ΓΚΑΜΠΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός Α’ τάξης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
profile1ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός-Σύμβουλος Επιδοτήσεων. Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης (μετέπειτα Οικονομικών Επιστημών).