Αυτά είπε ο Κ. Καραμανλής που εδώ και πολλά χρόνια κρατά το στόμα του κλειστό και έχει δίκιο αν αναλογιστεί κανείς ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν εκτός από την μεγάλη φτώχια για τον Ελληνικό λαό, αν από «ατύχημα» μείνουμε μόνοι μας και εκτός Ε.Ε.
Πρώτος και καλλίτερος λόγος τα Σκόπια που θα αρχίσουν να συζητάνε για είσοδο τους στην Ε.Ε. με το όνομα Μακεδονία και οι Ευρωπαίοι μόνο και μόνο για να μας την «σπάσουν» θα συναινέσουν. Άλλωστε δεν θα είμαστε εκεί για να βάλουμε βέτο όπως κάναμε τόσα χρόνια.
Πάμε στην φιλτάτη Τουρκία που όταν η Αμερική δεν θα έχει λόγο να βρει έστω και για τους τύπους αντιρρήσεις από τον οικονομικό της εταίρο την Ε.Ε. θα κλείσει τα μάτια σε τυχών «ταρζανιά» της όπου κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει.
Λίγο πολύ οι άνδρες που υπηρέτησαν στον Στρατό ξέρουν για πόσες ημέρες είναι προγραμματισμένος ο Ελληνικός Στρατός να κάνει αγώνα μετά πρέπει να βρεθούν δίοδοι ανεφοδιασμού. Που θα βρούμε χρήματα για να ανεφοδιαστούμε ως Χώρα και κυρίως «φίλους» για να μας ανεφοδιάσουν όταν από τα βόρεια σύνορά μας περιμένουν τα μουσουλμανικά «καρτάλια» να μετατραπούμε σε «ψοφίμια» ως Χώρα για να χιμήξουν.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται να γράψει ή να πει κανείς περισσότερα. Αυτές οι δύο εκδοχές φτάνουν για να στείλουν την περηφάνια του Έλληνα στα τάρταρα.
Αν οι κύριοι που ονειρεύονται έτσι την δημοκρατία, έτσι πορεύονται, να μας λείπει δεν θα πάρουμε.