Πετυχημένη η εκδήλωση για την σεξουαλικότητα των εφήβων με ειδικές ανάγκες

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ειδικού Σχολείου της Γενισέας Ψωμακέλη Κλεομένη, σημείωσε μεγάλη επιτυχία η Επιμορφωτική Εκδήλωση με θέμα «Σεξουαλικότητα εφήβων με ειδικές ανάγκες – Τρόποι διαχείρισης» που έγινε στο Elisso Hotel στις 24/6 και συνδιοργανώθηκε από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας Ξάνθης και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/μιας Εκ/σης Ξάνθης.
Στο γεμάτο ELISSO οι παρευρισκόμενοι (κυρίως γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες και εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής από τις Περ. Εν. Ξάνθης και Καβάλας) άκουσαν με προσοχή του πολύ αξιόλογους ομιλητές, παρακολούθησαν μια ταινία μικρού μήκους (παραγωγής ΕΕΕΕΚ Γενισέας) που ανέδειξε από μια διαφορετική σκοπιά τον σκοπό και τον ρόλο του ΕΕΕΕΚ Γενισέας στην ευρύτερη περιοχή και στο τέλος έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση που διήρκησε έως τις 22:40 χωρίς να αποχωρήσει νωρίτερα κανένας παρευρισκόμενος.
Το ραντεβού δόθηκε για το Φθινόπωρο όπου η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής του Δ.Π.Θ. κυρία Ασπασία Σερντάρη θα συμμετέχει και πάλι σε παρόμοιου θέματος επιμορφωτική εκδήλωση.
DSC03099
DSC03110