«Ουδέν σχόλιο» Ζαγναφέρη και το μπάχαλο του Συριζοκλεισθένη

 

Κανένα σχόλιο, απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης όταν τον ρωτήσαμε σχετικά με φήμες ότι πρόκειται να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με το χρίσμα της ΝΔ.

«Κανένα σχόλιο», είπε, «δεν είναι ώρα για να τα συζητήσουμε».

Πάντως, μετά την διαρροή ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, φιλικά προς τον Χ. Μέτιο μέσα ενημέρωσης, ήδη τον αποκαλούν αντάρτη.

Έχουμε πει ότι πλέον θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων αυτές  οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 με αφορμή τον Συριζαϊκό Κλεισθένη που όπως φαίνεται, άναψε φωτιές στην αυτοδιοίκηση.

Με τον Κλεισθένη και σίγουρα αυτός ήταν ο σκοπός, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τον επέβαλε χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ήταν  να δημιουργήσει μπάχαλο. Άλλωστε γνωστός μπαχαλάκιας ο Αλέξης, έκανε το θαύμα του. Έτσι ο κάθε πικραμένος θα πάρει από μία ομάδα και θα διεκδικήσει δήμους, περιφέρειες χωρίς σχεδιασμό και πρόγραμμα ίσια ίσα για να καρπωθεί με εκβιασμούς τα καλά της εξουσίας.

Άρχισε και ξετυλίγετε το κουβάρι και  φαίνετε ξεκάθαρα το σχέδιο του Αλέξης.

Σου λέει, δεν έχω πρόσβαση στις τοπικές κοινωνίες λόγω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οπότε κάνε τους ένα καλό μπάχαλο, μπας και πάρουμε κανέναν δήμο ή Περιφέρεια.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΧΑΟΣ.

Ως γνωστόν ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε.