Με ακόμα μία έκπληξη ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα στο Κύπελλο με τον Άρη Αβάτου να αποκλείει στα πέναλτι τον Πλατανιά και να προκρίνεται στην φάση των ομίλων.

Ημέρα των εκπλήξεων αναφορικά με το Κύπελλο ήταν η σημερινή και ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα ο Άρη Αβάτου επικράτησε στη Ξάνθη του Πλατανιά με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση) και πήρε την πρόκριση για του ομίλους του θεσμού. Μια μεγάλη πρόκριση από την στιγμή που ο Πλατανιάς πέρσι αγωνιζόταν στην Super League.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19′ με εκτέλεση πέναλτι του Δόντσου με τους Κρητικούς να απαντούν με τον Παπανικολάου με κεφαλιά στο 58′. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος τόσο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όσο και σε αυτό της παράτασης. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Αμουτζάκη να αποκρούει το πέμπτο του Κόρτσμαν και τον Βαφειάδη να ευστοχεί δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρρηγιαννίδης, Δόντσος (64’ Ψεμματάς), Κοτόπουλος (102’ Βαφειάδης), Γκέκας (75’ Σιχλοιμίρης), Μελισσόπουλος Μ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Μποσκέτι, Τσαμούρης, Ποζατζίδης Χ. (46’ Ποζατζίδης Στ.), Μπιανκόνι, Ουές (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (118’ Σμυρλάκης), Παπανικολάου

gazeta.gr