Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακάσου και καλό είναι να μη «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον, σε ωθεί –μεταφορικά και κυριολεκτικά- να «ξεβρομίσεις» τον τόπο στη δουλειά σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα αναμένεται να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ίσως, μάλιστα, αρχίσεις να θυμάσαι έντονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που ακόμη σε «καίνε».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις, που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένεςπου σε εκφράζουν πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σε συμφέρει να αρχίσεις κάτι, αλλά να το τελειώσεις.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει σε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση, εξ αιτίας μιας επίθεσης που θα δεχθείς από ένα ισχυρό πρόσωπο ή της αποκάλυψης των ενόχων μιας μηχανορραφίας του παρελθόντος, που σου κόστισε αρκετά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φαίνεται πως στο σπίτι ή την οικογένειά σου η κατάσταση δεν πάει άλλο κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα σε σχέση με συγγενικά σου πρόσωπα, που… κάνουν τα δικά τους! Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο που «παίχτηκε» σε μια παλιά υπόθεσή σου, όπως και να σε φέρει σε επαφή με φίλους/ες που έχεις να δεις καιρό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης, αλλά αντίθετα να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στο να βρεθείς προ τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς τις υπηρεσίες που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να αναδείξει οικονομικάκαι συναισθηματικά ζητήματα, που ανήκουν μεν στο παρελθόν, όμως εξακολουθούν να σε κατατρέχουν.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως, μάλιστα, απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δε μπορεί να κερδηθεί, αν κι εσύ δεν εγκαταλείψεις οριστικά κάποια «κεκτημένα», που όμως τελικά αποδείχτηκαν ένα μεγάλο βάρος.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα ενδέχεται να προκαλέσει μια έντονη αναστάτωση, τόσο στις τάξεις των συγγενών σου, όσο και σε μια συνεργασία. Δεν αποκλείεται και να ανακύψουν ζητήματα, που θεωρούσες λυμένα αλλά… δεν είναι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως τη διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά, το ζητούμενο, ωστόσο, είναι να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα ενδέχεται να αναθερμάνειεντάσεις ή οικονομικές διεκδικήσεις στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τα αίτια μιας δυσαρμονίας στην υγεία σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα δρα καταλυτικά στην ψυχολογία σου κι είναι πιθανό να περάσεις από μια συναισθηματική «θύελλα». Επίσης, θα επαναφέρει δυνατές μνήμες που θα σε συγκινήσουν αλλά συνάμα πιστοποιούν εξαρτήσεις, που σε «κυνηγούν» ακόμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια σχέση που δε σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη, από την άλλη πλευρά όμως θα γνωρίσεις κι ένα άτομο που είναι «στα μέσα και τα έξω».

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε αναγκάζει να στραφείς σε οικογενειακά-περιουσιακά, αλλά και εργασιακά θέματα, ώστε να δώσεις τις πρέπουσες λύσεις, πρόσεξε όμως, μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να ζυγίσεις όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα με γνώμονα τις πραγματικές δυνατότητές σου και όχι τις… φαντασιώσεις σου!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει «να χάσεις τον μπούσουλα» με έναν συγγενή σου, επιπλέον όμως εγκυμονεί κινδύνους για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη σου να «βαδίσεις» σε άγνωστα μονοπάτια, αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα κακά συναπαντήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο ή να ταλαιπωρηθείς από μια λάθος πληροφορία-εκτίμηση.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση οικογενειακών εντάσεων ή περιουσιακών διαφορών, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, που επανέρχεται… δριμύτερη στο προσκήνιο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο. Κι αν «τα βρεις σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό, που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες, αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για το παρελθόν και μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις, με σκοπό να διευθετηθούν θέματα που παρέμεναν μετέωρα, έστω και με το… ζόρι!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε θέτει προ διλήμματος, για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία. Πρόσεξε μόνο τον «ύποπτο» ρόλο που παίζει ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού δεν είναι όλα όπως σου παρουσιάζονται.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα, αλλά κι ένα πρόβλημα υγείας, που θεωρούσες ότι ξεπέρασες οριστικά.

 

Γιάννης Ριζόπουλος