Στις 30 Σεπτεμβρίου οι ελαιοπαραγωγοί πλουτίζουν τις γνώσεις τους στα θέματα καλλιέργεια και παραγωγής λαδιού.

 

Το Ελαιοτριβείο Τυμπάνου «Το Λιοτρίβι» Δερμεντζίδης Ευάγγελος & ΣΙΑ Ο.Ε. καλεί τους ελαιοπαραγωγούς στον χώρο του για ενημέρωση και την δυνατότητα επιλογής της θερμοκρασίας επεξεργασίας της ελιάς τους

 

Με μία καινοτόμο, φιλική προς το περιβάλλον μηχανολογική παρέμβαση, συνεχίζει το Ελαιοτριβείο «Το Λιοτρίβι» στο Τύμπανο Ξάνθης, την 20ετή πετυχημένη πορεία στον χώρο του.

Μέσα στις δράσης της εταιρείας, η οποία θεωρεί τιμή και υποχρέωση της, να ενημερώσει και να παρουσιάσει στους παραγωγούς ελαιόκαρπου, θέματα σχετικά με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή του ελαιόλαδου.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι, στις 30 Σεπτεμβρίου και ωρα12πμ, σας καλούμε να παραβρεθείτε στο χώρο του ελαιοτριβείου μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή του ελαιόλαδου.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο κύριος Μανώλης Σαλιβάρας, έμπειρος εργαστηριακός αναλυτής και εξειδικευμένος γευσιγνώστης στον κλάδο του ποιοτικού ελαιόλαδου.

Γεωπόνοι της περιοχής μας θα σας ενημερώσουν για την σωστή καλλιέργεια της ελιάς καθώς και για νέες ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή μας.

Επίσης επαγγελματίες μηχανημάτων ελαιοσυλλογής θα παρουσιάσουν καινούργια μηχανήματα για το μάζεμα της ελιάς.

Το ελαιοτριβείο με τη σειρά του, θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα που θα έχετε από φέτος να επιλέξετε ο καθένας την θερμοκρασία στην οποία θέλετε να επεξεργαστούμε τις ελιές σας.

Με εκτίμηση

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΥΜΠΑΝΟΥ “ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ”

Δερμεντζίδης Ευάγγελος & ΣΙΑ Ο.Ε.