«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». Θα ζούμε με επιδόματα

Είχε δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έλεγε ότι θα καταργήσει την πλουτοκρατία και όλοι θα είναι ίσιοι μεταξύ τους.

Προφανώς δεν εννοούσε τους ημετέρους, τους οποίους πληρώνει πλουσιοπάροχα για την προσφορά τους στο κόμμα. Όλοι οι Έλληνες έγιναν ίσιοι μεταξύ τους προς … τα κάτω.

Η πολιτική και ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε. Έκανε το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού, συνταξιούχους, φτωχούς, «νεόπτωχους» εργαζόμενους να ζούνε με επιδόματα φτώχιας.

Είναι βέβαιο ότι η πολιτική του θα αποδώσει τους τελικούς καρπούς στην επόμενη τετραετία της διακυβέρνησης του όπου θα κάνει, πλην ημετέρων όλους  τους υπόλοιπους να ζούνε με επιδόματα. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμο Ξάνθης, ο οποίος απλά διαχειρίζεται το κονδύλι της φτώχιας, άσχετα αν το χρησιμοποιεί για πολιτικούς σκοπούς και αυτοανάδειξη, θα πιστωθούν λέει, μέχρι σήμερα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους. 

Ευγενικός όρος, στην ουσία όμως είναι τα επιδόματα της φτώχιας.

Πιστώνονται οι λογαριασμοί 2.286 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων στην Ξάνθη

Ξεκινάει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους 2.286 δικαιούχους στην Ξάνθη. Η πίστωση των αντίστοιχων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2018 και πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων (ΔΙΑΣ) Α.Ε.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.