Η Ξάνθη απέκτησε την λιμουζίνα της

 

Σε μία επαγγελματική κίνηση στην Ξάνθη, προχώρησε η εταιρεία  LION Limousine service που έλειπε από την περιοχή.

Η εταιρεία νοικιάζει πολυτελή αυτοκίνητα σε όποιον επιθυμεί να έχει μία ξεχωριστεί εκδήλωση  με  προσιτό κόστος.

Η LION Limousine service, διαθέτει τα πολυτελή της αυτοκίνητα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπως Γάμοι, Αρραβώνες, Bachelor Night, Βαφτίσια, Πάρτι Γενεθλίων, Βόλτα αναψυχής, Μεταφορά VIP κ.τ.λ.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Γιανκανίδης Γιώργος, η εταιρεία αναλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις για τις όμορφες και μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

Νοικιάζει τα πολυτελή της αυτοκίνητα με γνώμονα να δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας και του διαφορετικού, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να βάλει κάποιος το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο : 6936129999 ο εκπρόσωπος της εταιρείας σε όλη την Βόρειο Ελλάδα, έρχεται στον χώρο σας και από κοινού προγραμματίζετε την εκδήλωση σας, τον τύπο πολυτελούς οχήματος που επιθυμείτε – μέχρι και πολυτελή άμαξα – έχει την δυνατότητα να διαθέσει η LION Limousine service.

Βέβαια η ενοικίαση των πολυτελών οχημάτων δεν σταματά μόνο στις εκδηλώσεις που ομορφαίνουν την ζωή σας αλλά, αν έχετε την διάθεση να νοιώσετε όμορφα και διαφορετικά, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, έχετε την δυνατότητα να κάνετε απλά  μία βόλτα, τότε η LION Limousine service, είναι στην διάθεση σας. Άλλωστε, πολλά δεν θέλει ο άνθρωπος για να νοιώσει όμορφα.

Τέλος, αν φιλοξενείτε V.I.P. προσωπικότητες, η LION Limousine service, είναι στην διάθεση σας.

Σε νέο μας άρθρο θα αναφερθούμε στις δυνατότητες και τον εξοπλισμό των πολυτελών αυτοκινήτων της LION Limouzine service.