Ο Δ. Σαλτούρος οι «μπλε» και οι «πράσινοι» ψήφοι

 

Ακούγονται διάφορα σχόλια σχετικά με το αν ο Δ. Σαλτούρος που ακούγετε ότι θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη αν εξ αιτίας της υποψηφιότητας του ψήφοι της ΝΔ πάνε στο ΠΑΣΟΚ δηλαδή στον Σαλτούρο ή αν ψήφοι από το ΠΑΣΟΚ, πάνε στην ΝΔ.

Υποκριτές και από τις δύο πλευρές.

Εδώ οι ψηφοφόροι της ΝΔ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε μπάμ από την αρχή ότι είναι πολιτικοί απατεώνες τον Δ. Σαλτούρο δεν θα ψηφίσουν;

Όσο για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, στήριξαν βουλευτές του πρώην ΠΑΣΟΚ που υπουργοποιήθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ρήμαξαν τον Ελληνικό Λαό με τις αποφάσεις τους και ξαφνικά, έγιναν πρώτη φορά αριστερά. Στον Δημήτρη Σαλτούρο θα σταματήσουν;

Ο Δ. Σαλτούρος είναι ένα σεμνό άτομο, χαμηλών τόνων και δεν κρατά κακία σε κανέναν και συγχωρεί ακόμη και πολύ «χονδρά» που ακούστηκαν.

Κάποια στιγμή οι Ξανθιώτες θα πρέπει να δούνε αν ο υποψήφιος βουλευτής με βάση την επαγγελματική και κοινωνική του πορεία, μπορεί να μεταφέρει στην Βουλή προβλήματα της περιοχής που χρονίζουν άλυτα.

Ας δούμε πρώτα αν «περνάει» τις προδιαγραφές που ο καθένας έχει ορίσει για να στηρίξει τον υποψήφιο και μετά να εξετάσουμε πόσα … κιλά μπλε είναι και πόσα … πράσινος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ