Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και την διαφορετικότητα, τότε δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις τη συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την είσοδό σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα. Βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο πιθανόν να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου, αλλά, αν κάποιος/α δε σε δέχεται όπως είσαι, τότε δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους/στις φίλους/ες σου.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού δεν αποκλείεται να σου φέρει ένα ξεχωριστό δώρο, ένα απρόβλεπτο έσοδο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οι συνθήκες είναι κατάλληλες… μόνο για να προχωρήσεις σε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα με προειλημμένες αποφάσεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, καλό είναι λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις όποιες «κόντρες».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψειςσχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, εκπλαγείς ευχάριστα από όσα μάθεις. Επιπλέον, σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο, ένα ταξίδι πιθανόν να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς, είναι όμως πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα, αφού εκεί… έξω σε περιμένουν εντάσεις, που σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο ξεφύγεις από τις πάγιες πρακτικές σου, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και κινείσαι με βάση αυτό, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις κι είναι πιθανό να κερδίσεις, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά» που περιφέρονται γύρω σου.

 

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος, ενώ σε καλεί να υιοθετήσεις και μια νέα πολιτική στην καριέρα σου. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σειρά από εκπλήξεις, αλλαγές, αλλά και ανατροπές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, η αντισυμβατική, όσο και «οργισμένη» συμπεριφορά ενός οικείου σου προσώπου να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου.

Κι επειδή ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν, εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε ποικίλες «αψιμαχίες»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε ενοχλήσει με μια έντονη, αλλά περαστική αδιαθεσία και το πρόβλημα είναι ότι την ίδια στιγμή οι δουλειές τρέχουν και δεν έχεις πολλά περιθώρια για αναβολές και καθυστερήσεις.

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε ωθεί να μάθεις και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα, ας είναι λοιπόν και η δική σου διάθεση ανάλογα πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις πολλά στην εμφάνισή σου, ενώ «παίζει» κι ένα ταξίδι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε στρέφει στην κάλυψη αναγκών, που στην παρούσα φάση δείχνουν πολυτέλεια για σένα.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει πιο… φιλότιμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δε θα έχεις, ωστόσο, πάντα την αναμενόμενη ανταπόκριση. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που σου αφήνουν μια διάχυτη αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να ξεχωρίσεις και το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα το κάνεις, αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά, αιφνιδιάζοντας τους άλλους με τις ακραίες και προκλητικές επιλογές σου. Αν, βέβαια, επιμείνεις… συντηρητικά και θελήσεις να «εξασφαλίσεις» πρόσωπα ή πράγματα, τότε δε θα σου βγει.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χαλώντας και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε αποκαλύψεις, αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δε θα σου αρέσει, αν θιγούν οι οικονομικές ισορροπίες σου. Αναμένονται βέβαια αλλαγές στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου, κάτι που θα σε ξεβολέψει, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο που θεωρείται στρυφνό ή απρόσιτο.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να μάθεις περισσότερα, όμως σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και ευέξαπτο/η, ιδιαίτερα αν συνδιαλεχτείς με άτομα που δεν «στροφάρουν» ή έχουν αργά αντανακλαστικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό. Τα καλά νέα είναι ότι θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα από την στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι δε σε… συμπαθεί και τόσο! Από την άλλη πλευρά όμως, ένας «στάνταρ» φίλος ή μια φίλη «σου κάνει νερά».

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, μπορεί ωστόσο, να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές.

Σήμερα, βέβαια, είναι «in» οι δραστηριότητες που κινούνται έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που είναι απόλυτα συμβατό με την νοοτροπία σου και… δικαιούσαι να «τρελάνεις» κόσμο. Αν όμως απευθυνθείς σε άτομα συντηρητικών προδιαγραφών, απλά θα χάσεις την ώρα σου, χωρίς να πετύχεις κάτι, πέρα από το να τα αναστατώσεις. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στο image και την καριέρα σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»!

Παράλληλα, αν κινηθείς έξω από κλισέ και ταμπού, θα περάσεις πολύ καλύτερα, προσεγγίζοντας άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από τις όποιες παραξενιές τους! Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι και στην επαφή σου με νέα ήθη ή μια ξένη κουλτούρα.

 

Γιάννης Ριζόπουλος