Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά ζητήματα, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, μπορεί όμως εύκολα να προκαλέσει προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτης στον Σκορπιό, ενδέχεται να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, έχοντας πολύ λιγότερες ευθύνες στο κεφάλι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής, αλλά και να αποκρούσεις έξωθεν προσβολές. Ωστόσο, η Αφροδίτη βρίσκεται, πλέον, απέναντί σου, με συνέπεια να διαμορφωθεί ένα εξαίρετο κλίμα στις διαπροσωπικές και τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας ή να σου δοθούν βοήθειες και λύσεις από άλλους.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να… χαρείς το πλεονέκτημα και την τύχη σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε αρχές που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει περισσότερες ευκολίες στη δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ζητά το… μερτικό του από την καθημερινότητα σου κι ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή εντάσεις που ενίοτε σε ξεπερνούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ακόμη πιο ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου, αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις μετακινήσεις σου φέρνοντάς σου μερικά τυχερά συναπαντήματα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσο που διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να φέρει έναν οικονομικό… συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον απέναντί σου, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν και πρόκειται να δώσεις πολλές… μάχες, άλλες φορές νικηφόρες κι άλλες όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου και η τύχη θα σε συντροφεύσει, ακόμη κι αν προβείς σε επιπολαιότητες ή σπατάλες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού. Επιπλέον, θα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Υδροχόο εισάγει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι ίσως τελικά να «ξεβολευτείς» ή χρειαστεί να διεκδικήσεις τα… αυτονόητα!

 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου να δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο, ενώ στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι όμορφο.

Ωστόσο, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα προσωπικά σου και ενδέχεται να δημιουργήσει προστριβές κι εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει απανωτές εντάσεις ή ένα πολεμικό κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το σπίτι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει τη γοητεία σου και κατ’ επέκταση τη δυνατότητά σου να έχεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις!

Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητά σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες. Ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη, είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειές σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», αφού κάθε τι που ξεκινάς σήμερα θα έχει τις… ευλογίες του! Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο ίσως σου φέρει μια «δυνατή» ταξιδιωτική εμπειρία ή την γρήγορη εκμάθησημιας τέχνης ή τεχνικής. Μην τον «κάψεις», λοιπόν, σε αψιμαχίες με άτομα του συγγενικού ή και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Εξ άλλου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό, μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες, αλλά και να ξεκουραστείς σε ένα «μυστικό» μέρος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από εδώ και στο εξής, καλείσαι να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού με τον Άρη στον Υδροχόο μπορείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση.

Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία δεν αποκλείεται να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι χαρούμενες ή διασκεδαστικές στιγμές σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή απλά έρθεις σε επαφή με τον «έξω κόσμο».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, θα κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», παράλληλα όμως θα έχεις και τη δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάποιους από τους στόχους σου με λίγο παραπάνω… τρέξιμο! Εξ άλλου, η παρουσία της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο ανοίγει και κάποιους εύκολους δρόμους, ίσως, μάλιστα, εξαργυρώσεις… ποικιλοτρόπως τη συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο.

Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να σου προσφερθεί κάτι που επιθυμείς ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου στηρίζει το σύνολο των επιδιώξεών σου, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Ακόμα, είναι πιθανό να ακούσεις εμψυχωτικά λόγια αλλά μπορείς κι εσύ να στηρίξεις, όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ενδεχομένως να σε αναστατώσει με ένα οξύ θέμα υγείας ή μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω.