Ακόμη μια φορά γυρίσαμε και το άλλο μάγουλο στην Τουρκία

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Η ΧΩΡΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

 

Πιστή στις Αγία Γραφή η κυβέρνηση, παρόλο που δηλώνει άθεη, γύρισε και το άλλο μάγουλο για να της ρίξει η Τουρκία ακόμη ένα χαστούκι υπενθυμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι του Γιουσουφάκια εκτός από το μάγουλο, κατεβάζουν και τα παντελόνια στον αφέντη πασά.

Για μία ακόμη φορά η Ελληνική Κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να μην προκαλέσει αλλά και να μην δυσαρεστήσει τον Ερντογάν πασά, ρεζίλεψε τους Έλληνες και «ξέχασε» την ταπείνωση της Χώρας με την κράτηση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών για πέντε ολόκληρους μήνες στις φυλακές υψίστης Ασφαλείας στην Αδριανούπολη χωρίς να τους απαγγελθεί καταγγελία.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί δεν κάθισαν όχι στην φυλακή, αλλά στο φυλάκιο ούτε για πέντε ώρες.

Προφανώς η Ελληνική Κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμένο όχι μόνο δεν μαθαίνει από όσα γίνονται πρότερα, αλλά δεν κρατά ούτε τους τύπους της κράτησης του 48ωρου.

Βιαστικά και «μάνι μάνι» έστειλαν πίσω τους δύο στρατιωτικούς που πέρασαν παράνομα στην χώρα μας με τον οπλισμό τους. Τι πιστεύει ο Καμένος; Ότι ο Ερντογάν που είναι «κολλητός» του Τσίπρα θα λάβει υπόψη του αυτή την δουλοπρεπή στάση και θα μας πει μπράβο;

Έτσι εξηγείτε που πλοία και αεροπλάνα «ξεσκίζουν» την θάλασσα και τον Ουρανό του Αιγαίου και δεν ματώνει ρουθούνι.

Την άλλη φορά, οι Τούρκοι του πολεμικού ναυτικού θα μπούνε στον Ναύσταθμο με το έτσι θέλω  και τα πολεμικά τους αεροπλάνα θα «παρκάρουν» στην Τανάγρα. Τότε τι θα κάνει ο Καμένος; Θα παραδώσει τα κλειδιά του ναύσταθμου και του αεροδρομίου στους Τούρκους;

Δεν καταλαβαίνουν ότι δίνοντας θάρρος στον χωριάτη θα ανέβει στο κρεβάτι;