Στέλιος Μωραΐτης: Έκανε λάθος;

 

Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο Στέλιος Μωραΐτης, πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης,  «παλιά καραβάνα» στην χρήση του πολιτικού λόγου είναι αητός και δύσκολα του ξεφεύγουν λόγια όταν πιάνει μικρόφωνο. Όμως, προχθές στην διάρκεια των εγκαινίων της έκθεση παραδοσιακών προϊόντων της Ξάνθης κάτι δεν πήγε καλά. Αποκάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη πάνω από πέντε φορές Περιφερειάρχη. Για να κάνει το ίδιο «λάθος» πέντε φορές δεν μπορεί, κάτι ξέρει.

Ο Μωραΐτης γνωρίζει την ιεραρχία πολύ καλά.

Άρα δύο τινά συμβαίνουν. Ή ο Στέλιος Μωραΐτης έκανε πραγματικά λάθος, ή κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς. Με δεδομένο ότι ο Κ. Ζαγναφέρης έδωσε αέρα στα πανιά του με την τελευταία του δήλωση ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή του στην Περιφέρεια, άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί την  συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και η προσπάθεια του να πάρει τον δήμο Ξάνθης με δικό του σχήμα έπαιξε πολύ στα δημοσιογραφικά σαλόνια της Ξάνθης.

Όμως ο Σ. Μωραίτης μας τα χάλασε. Αποκάλεσε πολλές φορές Περιφερειάρχη τον Κ. Ζαγναφέρη, κάνοντας αναφορά στην στήριξη των επιχειρηματιών από την πλευρά της Περιφέρειας.και μάλλον δε φάνηκε να ήταν στην ρύμη του λόγου του. Άρα κάτι άλλο παίζει και προσπαθεί ο Κ. Ζαγναφέρης να μας αιφνιδιάσει;

Όλα παίζουν πλέον έτσι όπως διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό με βάση τον Κλεισθένη.

Άλλωστε τα “ισνάφια” μιλάνε μεταξύ τους.

sdr