ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΜΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ “ΒΙΣΤΟΝΕΣ”

Από δήμαρχος ψαράς;

Ο λόγος για τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη ο οποίος κατά την διάρκεια της έκθεσης των τοπικών προϊόντων στο γήπεδο του ΑΟΞ και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εκθέτες ήταν από τον δήμο του, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους περισσότερους και μια και οσονούπω πλησιάζουν εκλογές οι κακές οι γλώσσες λένε ότι όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της «άτυπης» προεκλογικής περιόδου. Ο καιρός περνά και από όσο ξέρουμε ο νέος εκλογικός νόμος απαιτεί ποσόστωση και συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιο 40%. Για αυτό και η ιδιαίτερη προτίμηση του δημάρχου στην φωτογράφηση με τις γυναίκες όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου .η πρόταση συμμετοχής τους στο δικό του ψηφοδέλτιο έπεσε και για να μην ξεγελιόμαστε με τον δήμαρχο και όλοι οι υπόλοιποι αυτοδιοικητικοί το ίδιο έκαναν. Απλά ο Γιώργος Τσιτιρίδης ήταν λίγο ποιο «επιθετικός». Άλλωστε που αλλού θα έβρισκε τους δημότες του μαζεμένους αφού όλη την ώρα βρίσκονται ή στο χωράφι ή στο κυνήγι του μεροκάματου.

Τελικά από τα ψάρευε, ψάρευε του βγήκε το παρατσούκλι ο Γιώργης ο ψαράς; Από δήμαρχος λοιπόν, ψαράς. Ψάρευε κι ας ειν’  και… ψήφοι.

Με την οικογένεια Καρακώστα υπεύθυνοι για το καλλίτερο κόκκινο κρασί της Ξάνθης. Στην υγειά σας ρε παιδιά