«Μηδενίζει» ο Παναθηναϊκός υπό το βλέμμα του Παϊρότζ

Συνέχεια στη νίκη επί της Ξάνθης θέλει να δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και στα επίσημα θα βρίσκεται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

ο «δύο στα δύο» στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τη Λαμία (19:15, ΕΡΤ 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» με νίκη επί της ομάδας από τη Φθιώτιδα «μηδενίζουν» την περσινή ποινής τους (αφαίρεση έξι βαθμών), μία νίκη ψυχολογίας που θα φτιάξει τα παιδιά του Γιώργου Δώνη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με δύο αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα στην Ξάνθη, καθώς ο Στάικος θα αγωνιστεί αντί του Χρήστου Δώνη και ο Μαυρομμάτης αντί του Οικονόμου.

Οι υπόλοιποι είναι οι Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μουνιέ.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να μπει στην ΠΑΕ μετά από μία ακόμη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα έχει ενδιαφέρον αν θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.