ΑΝΤΙΔΕΛΤΙΟ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

 

 

 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μαθαίνουμε ότι κάποιοι πατριώτες  μαζεύουν υπογραφές για να βαφτεί η βουλή με τα χρώματα του πένθους σε ανάμνηση της γενοκτονίας των ποντίων. Κατατέθηκε  αίτημα στο προεδρείο της βουλής αλλά λέει χρειάζονται και υπογραφές πολιτών. Όταν η Βουλή βάφτηκε με τα χρώματα των τρέχα γύρευε σεξουαλικά προσανατολισμένων, βάφτηκε με τα χρώματα τους.  Μόνο το κόκκινο φωτάκι της έλειπε. Αλήθεια, για τις 353.000 χιλιάδες ψυχές των ποντίων, ο πρόεδρος δεν μπορεί να το κάνει; Τελικά η βουλή είναι των πο@στηδων, και των ανωμάλων; Όχι αν είναι να μας το πούνε να το ξέρομε. Γνωρίζουμε βέβαια την αδυναμία στις … ορέξεις των

Τούρκων και ειδικά του Μπουτάρη, αλλά τόση Τουρκολαγνεία πια;

 

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ1:Αυτό που είπαμε ισχύει. Ακούμε δεξιά και αριστερά ότι λέει κάποιοι δεν θα κατεβούνε με τον Δημαρχόπουλο και ότι θα πλεύσουν σε άλλες παραλίες και θα ον αφήσουν μόνο του. Ε και; Τι νομίζεται ότι δεν μπορεί να μαζέψει 5 ανθρώπους να φτιάξει έναν συνδυασμό και να σας πάρει και τα σώβρακα; Γιατί όσο εσείς ψάχνετε να βρείτε αρχηγό, ο Δημαρχόπουλος δουλεύει. Και στις 5 κρούσεις που κάνει η μία πιάνει. Άρα πάλι ποιο μπροστά από εσάς που λέτε ότι θα πάτε σε άλλες παραλίες.

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ2: Ειλικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω και τι να πω σχετικά με την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που πλήρωσαν οι Ξανθιώτες. Για να μην αδικήσουμε τον Δημαρχοπουλο είπε ότι θα γίνει η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Ξάνθη άλλωστε εγκρίθηκε και σχετικό κονδύλι και μας ΈΣΤΕΙΛΕ Δελτίο τύπου με την φωτογραφία του Πατούλη να βραβεύετε, γιατί άραγε, τι ακριβώς έκανε ο Πατούλης για την Ξάνθη και ο δήμαρχος τον βράβευσε, τους δημοσιογράφους, που κάθονται με τις ώρες και ακούνε τις π@π@ριές τους  γιατί δεν τους  βράβευσε;

Ο Χ. Δημαρχόπουλος για ψήλου πήδημα μας στέλνει Δελτίο Τύπου, ακόμα και όταν ο Αντιδήμαρχος του, ο Θωμάς Ηλιάδης, ζωσμένος με τα πατόφτυαρια ξεχωρίζει έναν έναν τους κόκκους της πίσσας στην άσφαλτο, η φωτογραφία του φιγουράρει στο δελτίο του. Ένα δελτίο για την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ δεν μπορούσε να στείλει; Εκτός αν προσπαθεί μέσω της ΚΕΔΕ να πείσει τους δημάρχους να του στείλουν τίποτα ψηφαλάκια για να ξαναβγεί δήμαρχος. Πέστε του, αν το έχει ξεχάσει,  ότι τον δήμαρχο τον βγάζουν οι Ξανθιώτες.

????????????????????????????????????

Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Εγώ είπα ότι δεν καταβαίνω με τον Μέτιο και όχι ότι θα απέχω από τις Περιφεριακές εκλογές; Και εδώ είναι τα θέμα. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης του δώσει το χρίσμα … λέμε αν … και στο μεταξύ λέμε … αν … κόψει τα ποδάρια σε αντάρτες τότε τι θα κάνεις Μιχαλη μου; Θα πάς με το ΠΑΣΟΚ … τέλος πάντων ότι απέμεινε, γιατί τους περισσότερους ο Τσίπρας τους έκανε Υπουργούς, οπότε δεν σου μένει αλλά Τεφρωνίδη, να δηλώσεις

ανεξάρτητος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΔΡΑΜΑ: Αυτό πάλι με τους αλλοδαπούς που μαχαιρώνουν τους πολίτες για το κέφι τους μάλλον ο Τσίπρας θα πρέπει να το δει και να μας πει ξεκάθαρα ή εμάς ή τους αλλοδαπούς. Φτάνει ποια. Όχι δηλαδή, αν δεν μας θέλει, να μας το πει να βάλουμε όλοι οι Έλληνες πλώρη για άλλη γη και άλλες πατρίδες. Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, τούς μισούς Έλληνες τους ξαπόστειλε λόγω ανεργίας και όσοι μείνουν θα τον «φάνε» λάχανο οι αλλοδαποί; Έλα μ@ν!!!!!!!!!!!!! στον τόπο σου.

 Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ: Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το δελτίο τύπου του επικεφαλής της παράταξης Σ. Τσιακίρογλου λόγω τεχνικού κολλήματος όμως, όπως διαβάζουμε σε άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης που κατάφεραν να μπούνε στα ενδότερα του Δελτίου Τύπου της παράταξης του, ο Σωτήρης Τσιακίρογλου πολύ σωστά κάνει λόγο για ένα πυροσβεστικό όχημα που πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται την ώρα της παράστασης στο ανοιχτό θέατρο, για να προλάβει το κακό. Εμείς λέμε να ανοιχτεί μία αντιπυρική τάφρος μεγάλη για να προλάβουν οι θεατές να βγούνε από το θέατρο γιατί απότι είδαμε και στο Μάτι, αν η ανικανότητα ορισμένων, να αντιληφθούν τα γεγονότα σε βάλλουν στο σημάδι … κάηκες.

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Άλλη μία πρεμιέρα απόψε για τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού. Καλή δύναμη Πασχάλη. Είμαστε βέβαιοι ότι εσύ και οι συνεργάτες σου   όπως κάθε χρόνο βγάζετε ασπροπρόσωπο τον δήμο Ξάνθης, έτσι και φέτος. Είδη είναι σχεδόν όλα έτοιμα όπως μας πληροφορούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι για την αποψινή πρεμιέρα των Γιορτών Παλιάς Πόλης. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

 

 

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ … ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από καθαρίστρια υφυπουργός. Αυτό με τον Τσίπρα στο τιμόνι της Ελλάδος, δεν είναι έκπληξη. Όποιος έχει … κομματική προϋπηρεσία στην αφισσοκόληση γίνεται υπουργός… Άλλωστε με αυτά τα κριτήρια υπουργοποίησε όλα τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν είναι το θέμα. Το θέμα μας είναι, πάντοτε κατά την ταπεινή μας άποψη, ότι αυτή η νεαρή που την έβαλε να παραστήσει την Υπουργό ή υφυπουργό στο Μακεδονίας Θράκης, τι ακριβώς θα κάνει; Μακεδονία γιοκ. Θράκη οσονούπω γιό τι την θέλεις την υπουργό; Αν ήθελες απλά να της δώσεις ένα καλό μεροκάματο για τις υπηρεσίες αφισοκόλλησης που προσέφερε στο κόμμα ας της έδινες εκτός έδρας, υπερωρίες όπς έκανες στον Καρανίκα και τελείωνε το θέμα. Ήταν ανάγκη να το κάνεις υπουργό το κοριτσάκι; Να του φορτώσεις ένα κάρο μπελάδες; Σκέφτηκες τι θα γίνει στην Θεσσαλονίκη όταν έρθει η ώρα να υπογράψεις τον αποκεφαλισμό της Μακεδονίας;

Έλεος με τις επιλογές αρχηγόπουλο, έλεος.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ: Ένας Περιφερειακός Σύμβουλος που δουλεύει αθόρυβα, είναι συνεπείς προς τις πολιτικές του υποχρεώσεις, μεταφέρει στα όργανα της Περιφέρειας τα προβλήματα του νομού αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Συμμετέχει στις κοινωνικές υποχρεώσεις χωρίς να “κουβαλάει” και από έναν δημοσιογράφο μαζί του. Σοβαρός πολιτικός άνδρας που ο τόπος έχει ανάγκη. Τον συναντήσαμε στο γηροκομείο της Ξάνθης. Τον ρωτήσαμε τι θα κάνει στις αυτοδιοκητικές εκλογές που έρχονται, αν θα στηρίξει Μέτιο ή θα αναζητήσει άλλη στέγη όπως δηλώνουν πολλοί. Η απάντηση του αποστομωτική. “Είμαι Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης που έχει αρχηγό τον Χ. Μέτιο. Οι Ξανθιώτες με έστειλαν με την ψήφο τους εκεί  για να κάνω μία δουλειά και αυτό κάνω. Σε αυτήν την περίοδο προέχει η εκτέλεση της εντολής των Ξανθιωτών”. Αυτό είπε,  απομακρύνθηκε από κοντά μας και συνέχισε την κοινωνικοπολιτική του παρουσία. Ακόμη πέντε έξη σοβαρούς πολιτικούς να είχε η Ξάνθη και δεν θα είχε ανάγκη κανέναν υπουργό και βουλευτή για να τον γλύφουν να κάνει έναν δρόμο ή μια πλατεία στην Ξάνθη.