ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΝΑ…ΠΑΙΖΕΙ «ΜΠΑΛΑ» Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ» – ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ…ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

 

Με αφορμή την ανάρτηση ενός μουσουλμάνου συμπολίτη μας, η «Θ» ξετυλίγει το «κουβάρι» της κατάστασης που υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Μια κατάσταση την οποία επέτρεψε η Ελλάδα με απαράδεκτες πολιτικές και «μικροπολιτικές» και που έχει ως αποτέλεσμα να επιτρέπεται σε κάποιους να «ποτίζουν» με δηλητήριο τις ψυχές των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας και να τους στρέφουν εναντίον της χώρας μας.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Αφορμή για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στάθηκε η ανάρτηση του συμπολίτη μας κ. Ριτβάν Χουσεΐν ο οποίος με ανάρτησή του, συνοδευόμενη από τα λογότυπα ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, ανέφερε επακριβώς:

«KALISPERA SE OLUS THA ITHELA NA KANO MIA TOPOTHETISI, SIGNOMI PU DEN GRAFO ELLINIKA ALLA EHO TO TURKIKO PLIKTROLOGIO. PARAKOLUTHO OLO KE PERISSOTERES OMADES TIS MIYONOTITAS PU EPILEGUN STO SIMA TUS TA HROMATA PRASINO, MAVRO KE ASPRO PU INE TA HROMATA TIS SIMEAS TIS DITIKIS THRAKIS. EPISIS I ISKECESPOR PU LEME EMEIS, DILADI ATHLITIKI ENOSI XANTHIS POU EHI SIMA SAN PARISEZERMEN ALLA EHI STO ROLOI TIS XANTHIS MAS NA DIHNI OTI INE ORA 9.05 DILADI I ORA PU PETHANE O MUSTAFA KEMAL ATATURK. DILADI TO ROLOI TIS POLI MAS PREPI SONI KE NTE NA PENTHI TON ATATURK. KE EGO EROTAO TUS AFTONOMISTES SIMBOLITES MAS, TOSO DILITIRIO EHUN GIA TIN PATRIDA MAS TIN ELLADA KE AKOMA KE STIS OMADES TU PODOSFERU THELUN NA PERNANE MINIMATA KATA TIS ELLADOS KE IPER TIS APOSHISIS? TO KRATOS THA TARAKOUNITHI POTE APO OLA AFTA? APLA EROTIMATA. SAS PARUSIAZO MERIKA “SIMATA” OMADON».

 

 

ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΑΙΖΕΙ…«ΜΠΑΛΑ» Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η «Θ» ασχολείται με το θέμα της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την…πορεία της, αφού συμπεριλήφθη στην κλήρωση των ομίλων της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και κληρώθηκε στον 7ο όμιλο (απέναντι σε Άρη Αβάτου και Κεραυνό Π. Κατραμίου και θα παίξει στις 26/8 και 2/9).

Εν τω μεταξύ ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και ΕΠΟ, φαίνεται πως, δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη παρά τα δημοσιεύματα της «Θ» και κυρίως παρά τις μηνυτήριες αναφορές κατά του αθλητικού σωματείου από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου (η οποία υποβαθμίστηκε για την φανέλα της με την αναγραφή «δεν ξεχνώ» που φόρεσαν οι παίκτες της για να τιμήσουν τις αθώες ψυχές που θυσιάστηκαν κατά την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου).

Το θέμα παραμένει «παγωμένο», παρά το γεγονός ότι (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες) είχε ξεκινήσει μια ελαφρά «κινητικότητα» νομικής φύσεως, με καταθέσεις μαρτύρων, πριν από περίπου τρεις μήνες, ενώ υπήρξε και πρόθεση της Επιτροπής Εφέσεων και συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Δημήτρη Σκούτερη, προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο με την οποία ζήτησε ενημέρωση, για τις φανέλες των σωματείων της Ξάνθης, αλλά και να ληφθούν μέτρα.

 

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ…ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

Πέραν όμως από την Αθλητική Ένωση Ξάνθης, υπάρχουν και άλλες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, οι οποίες έχουν…κάτι να πουν, όπως η «Ένωση Γιακά». Η ομάδα με την σημαία  της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» σε…πράσινο και λευκό χρώμα, όπως επίσης και ο «Αθλητικός Σύλλογος Νεολαία Αλανότοπος» με έτος ίδρυσης το 2011 και πάλι στα…ίδια χρώματα.

ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ «ΣΗΡΙΑΛ» ΤΟΥ «ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Και το…κακόγουστο «σήριαλ» του «εμποτισμού» συνεχίζεται, φτάνοντας μέχρι τους μικρούς μαθητές του Εχίνου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, απήγγειλαν ένα ποίημα με προκλητικά μηνύματα, όπως έδειχνε το βίντεο – ντοκουμέντο τον Μάιο του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο ήταν από την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο της Ξάνθης, και σε αυτό ένα παιδάκι με συνοδεία χορού απήγγειλε το παρακάτω ποίημα.

«Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην Ιστορία, με τον Μωάμεθ τον Πορθητή, έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη (Ιστανμπούλ). Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές.

Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς

Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών. Είμαι οι 253.000 μάρτυρες του Τσανάκκαλε (σ.σ. αναφέρεται στην μάχη της Καλλίπολης). Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους

Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς».

Πότε θα ξυπνήσει η «Αθήνα», ο κ. Τσίπρας, ο κ. Κοτζιάς, ο κ. Καμένος και όλοι οι άλλοι «ΚΑΜΕΝΟΙ», πριν καταλήξει η Θράκη μία… «καμένη γη»;

πηγη: ΘΡΑΚΗ