Παράπονα των κατοίκων της Σταυρούπολης και της ορεινής περιοχής που εδώ και 2 εβδομάδες η Τράπεζα Πειραιώς τους άφησε χωρίς μετρητά μιας και το ΑΤΜ δεν … δίνει υποχρεώνοντας τους κατοίκους της ορεινής περιοχής να κάνουν 56 χιλιόμετρα ερχόμενοι στην Ξάνθη για να βγάλουν από το μηχάνημα τα μετρητά που χρειάζονται.
Δυστυχώς από τότε που η Αγροτική Τράπεζα πουλήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί το κοινωνικό πρόσωπο της ιδιωτικής πλέον τράπεζα πήγε περίπατο.
Η ανάρτηση συμπολίτη μας από την Σταυρούπολη είναι χαρακτηριστική και σίγουρα δεν είναι θετική για την τράπεζα η οποία εκτός από ιδιωτική επιχείρηση που αποσκοπεί στο κέρδος έχει την υποχρέωση να στηρίξει και την κοινωνία. Όπως δείχνουν τα πράγματα εδώ και 2 εβδομάδες η κοινωνική στήριξη της εν λόγω τράπεζας πήγε … διακοπές.
Η ανάρτηση του συμπολίτη μας.

Μπράβο στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που άφησε την περιοχή μας χωρίς ΑΤΜ…μια και το κατάστημα υπολειτουργεί….
Μπράβο στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που για να κάνουμε ανάληψη μετρητών πρέπει να πάμε στην Ξάνθη και να κάνουμε πάνε έλα 56χιλ
Μπράβο στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που άφησε για δεύτερη εβδομάδα το ΑΤΜ εκτός λειτουργίας και πρέπει να πάμε προς Δράμα που είναι 150 χιλ πάνε έλα….
Μπράβο στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που άφησε όλους τους επισκέπτες στην περιοχή χωρίς μετρητά….
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΕΩΣ ΔΡΑΜΑ….