ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το έργο που συντελεί το γηροκομείο της Ξάνθης στην τοπική κοινωνία είναι δεδομένο. Τα αποτελέσματα τα διαβάζουμε στα πρόσωπα των υπερηλίκων που φιλοξενούνται. Τις δράσεις του ΔΣ και του Σωματείου “Ο Μέγας Βασίλειος” τις γνωρίζει η Ξάνθη. Η λογική του ότι μπορεί να βρεθούμε εκεί όταν μείνουμε μόνοι, είναι παρούσα στις σκέψεις όλων των μεσήλικων και όχι μόνον. Όμως, για να συνεχίσει να υπάρχει το γηροκομείο της Ξάνθης και να φροντίζει την “Τρίτη ηλικία”, θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε να κρατηθεί ζωντανό αυτό το κύτταρο της αισιοδοξίας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, στον ετήσιο χορό που ετοιμάζουν τα μέλη του Γηροκομείου, δεν θα στηρίξουμε απλά αυτό το σμάρι χαράς, αλλά, θα περάσουμε όμορφα και θα διασκεδάσουμε. Ας διασκεδάσουμε στηρίζοντας το γηροκομείο Ξάνθης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ <<Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ>> (φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης) σας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 & ώρα 19:30 στην καλοκαιρινή γιορτή του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

Μια φιλανθρωπική βραδιά στον αύλειο χώρο του ιδρύματος  με τη συνοδεία μουσικής, χορού, τραγουδιού και φαγητού.

 

Η παρουσία σας θα μας ενισχύσει ηθικά.

 

Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ
Τραγούδι:Δομνίδης Φίλιππος
Μπουζούκι, σάζι, λύρα,τραγούδι:Γαβριηλίδης Ιωάννης
Πλήκτρα: Μυγδαλάς Ανδρέας
Κρουστά: Πανταζίδης Σωτήρης

Με την ευγενική υποστήριξη των Εθελοντών του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ , του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιμμερίων Ο ΑΜΦΕΡΑΟΣ και της επιτροπής ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ “Η ΑΓΑΠΗ”

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Π.Μ.Θ.Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ.

                  Για   το Δ.Σ.

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  Χ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ               ΧΑΛΗΛ ΚΑΡΑΝΤΑΗ