Συνεργασία Beatch bar ammos και ταβέρνα «Γοργόνα» στο Μυρωδάτο

To Beatch bar ammos το ξέρετε, αυτά που προσφέρει, μόλις μια ανάσα δρόμος από την Ξάνθη, στην παραλία του Μυρωδάτου, τα ξέρετε όλοι. Εκείνο που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι όλα τα εδέσματα που παραγγέλνετε απολαμβάνοντας την δροσιά και την ξενοιασιά είναι ότι παρασκευάζονται στις τέλειες εγκαταστάσεις της κουζίνας της ταβέρνας Γοργόνα. Η διεύθυνση του ammos στο Μυρωδάτο προχώρησε εδώ και καιρό σε μία συμφωνία με την ταβέρνα «Γοργόνα» και έτσι όλα τα εδέσματα που καταναλώνεται στο παραθαλάσσιο χώρο του ammos, παρασκευάζονται στις υπερσύγχρονες και με όλες τις πιστοποιήσεις υγείας εγκαταστάσεις στην κουζίνα της ταβέρνας «Γοργόνα» και φυσικά, το γευστικό αποτέλεσμα, αφήνει το αποτύπωμά του στους επισκέπτες των εγκαταστάσεων του ammos.

Oι συντελεστές του Beatch bar Ammos, δημιούργησαν έναν πραγματικό παράδεισο που συνδυάζει την θάλασσα, την παραλία και ένα μπαρ που προσφέρει τα πάντα και φυσικά εξάπτει την φαντασία. Η θάλασσα του Μυρωδάτου δεν θέλει συστάσεις. Το «ΑΜΜΟΣ» μετά την πολύχρονη παρουσία του. δεν θέλει συστάσεις. Ούτε φυσικά η διεύθυνση, η οποία με το άγρυπνο μάτι του σοβαρού επιχειρηματία, που ξέρει τι ακριβώς θέλει ο πελάτης για να περάσει όμορφα και να ξεφύγει από την καθημερινότητά του.

Στον ίδιο χώρο η απόλαυση του ποτού, καφέ και της θάλασσας. μπορεί να συνεχιστεί στο κάθετο συγκρότημα που περιλαμβάνει το κυλικείο και φυσικά την ταβέρνα «ΓΟΡΓΟΝΑ».

Τελικά οι συντελεστές του συγκροτήματος με ναυαρχίδα το BEATC BAR AMMOS, ξέρουν πολύ καλά τι θέλει ο επισκέπτης – πελάτης για να περάσει όμορφα χωρίς να ξοδέψει ολόκληρη περιουσία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η παραλία του Μυρωδάτου επανειλημμένα έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία.

Εννοείτε ότι ο ναυαγοσώστης είναι παρόντας, κάνοντας έτσι το μπάνιο των επισκεπτών ασφαλή.

Τέλος  θα πρέπει   τονιστεί ότι η επιλεγμένη μουσική είναι προσιτή για τους επισκέπτες και φυσικά για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το Beatc bar AMMOS διοργανώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο αγώνες bitch volley.

Τελικα ο ΘΑΛΑΣΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ είναι BEATCH BAR AMMOS στο Μυρωδάτο Ξάνθης.