Πραγματικά οι διοικούντες του ΣΥΡΙΖΑ στο μόνο που καταφέρνουν καλά και το αποδεικνύουν καθημερινά είναι να μετατρέπουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο.

Η τοποθέτηση του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρ. Στογιαννίδη σε τοπικό κανάλι.

«Παρά τα όσα μας κατηγορούν οι κύριοι της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση στηρίζει την επιχειρηματικότητα, την υγιή επιχειρηματικότητα, ειδικά όταν ο επιχειρηματίας από την πλευρά του έχει σκοπό να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας ή να δημιουργήσει θέσεις εργασίας» τα λέει όλα.

Με λίγα λόγια ο Γ.  Στογιαννίδης λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ην επιχειρηματικότητα και κατ επέκταση τις θέσεις  εργασίας,  την στιγμή που ανεργία στον νομό Ξάνθης ξεπερνά το 50%.

Μιλάει για στήριξη επιχειρήσεων. Δηλαδή της εξής 1 του Γερμανού με τις μπαταρίες που κάηκε και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά και για να στηρίξουν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, αλλάζουν ακόμη και τον νόμο. Τον επιδοτούν για να κρατήσει τους εργαζόμενους. Δηλαδή αντί όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες όταν χάσουν την δουλειά τους ή στην δουλειά τους δεν έχουν αντικείμενο εργασίας, στήνονται στην ουρά ΟΑΕΔ, ο Στογιαννίδης ξαφνικά, αγάπησε τους εργαζόμενους και τους πληρώνει κανονικά από τον κρατικό κορβανά!!!!

Ψέμα μεγατόνων. Δεν στηρίζει τους εργαζόμενους αλλά τον επιχειρηματία και κύριος είδε πώς και τι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιοι βουλευτές από αυτήν την «στήριξη» της επιχειρηματικότητας.

Στον αντίποδα, εκατοντάδες επιχειρήσεις της Ξάνθης στενάζουν κάτω από τους κατοχικούς φόρους. Προκαταβολές, υπεραυξημένος ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, φόροι εισοδήματος φόροι στα ακίνητα των επιχειρήσεων και πάει λέγοντας, αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες επιχειρήσεις πλην της μιας, δεν έχουν την δυνατότητα επιδοτηθούν για να κρατήσουν τους εργαζομένους τους γιατί δεν είναι υγιείς. Αλήθεια, κάτω από αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες επιχειρηματικότητας μπορούν να λειτουργήσουν, να επεκταθούν και να τύχουν της ευνοϊκής μεταχειρίσεις των βουλευτών;

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ορθώς στηρίζονται οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, όμως με το 12% επιδότησης εργασίας που ο ΣΥΡΙΖΑ το έριξε στα συρτάρια του θα μπορούσαν να στηριχθούν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις της Ξάνθης. Για αυτό το πράγμα ο κ. Στογιαννίδης «μουγκα στην στρούγκα».