Μάλλον ο Τσίπρας κατάλαβε τι εστί … Κοτζιάς

Καιρός να ξυπνήσει από τις αυταπάτες του

Μέσα ενημέρωσης των Αθηνών γράφουν ότι το Μαξίμου, δηλαδή ο Τσίπρας είναι προβληματισμένος για την τροπή που πήρε το θέμα των Ελληνορωσικών σχέσεων μιας και η συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν περνούσε μέσα από την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Λαβρώφ.

Τώρα, Λαβρώφ δεν έχει.

Ποιο συγκεκριμένα το CNN Greece γράφει: Το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό του, την ώρα που η επίσκεψη του πρωθυπουργού βρίσκεται στον «αέρα», αφού η προετοιμασία της συνάντησης με τον Πούτιν θα «περνούσε» από την παρουσία Λαβρόφ στην Αθήνα.

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας μέσα στις αυταπάτες του δεν αντιλήφθηκε που οδήγησε ο Κοτζιάς την Χώρα με την περίεργη και «πολυδιάστατη» εξωτερική του πολιτική.

Επικίνδυνα ανοιχτό μέτωπο με την Τουρκία, ανοιχτό μέτωπο με τα Σκόπια, ανοιχτό μέτωπο με την Αλβανία. Οι ρώσοι μας έχουν στο «φτύσιμο», Η Μέρκελ για να επιβιώσει πολιτικά στέλνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και οι Αμερικάνοι στηρίζουν την Τουρκία στο επικίνδυνο παιγνίδι τους στο Αιγαίο σε βάρος των συμφαιρόντων του Ελληνικού λαού.

Μήπως είναι καιρός να ξυπνήσει από τις αυταπάτες του ο Τσίπρας, πριν η Ελλάδα φτάσει στον Σπερχειό;