Την διεξαγωγή ενός έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την επίθεση που δέχθηκε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Δημοτών» Μανώλης Φανουράκης από τον υιό του Αντιδημάρχου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη ζητούν με επιστολή τους δεκαέξι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΟΙ ΔΕΚΑΕΞΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Την επιστολή υπογράφουν οι κ. Χρήστος Μούρκας και Αλέκος Κυριακίδης από την πλειοψηφία, Ειρήνη Χαριτωνίδου, Αχμέτ Καρά, Μιχάλης Ρεκάρης, Γιώργος Μυλωνάς, Τζενάν Τσαρεκτσή (Κοινωνία Δημοτών), Σιαμπάν Μπαντάκ, Γιάννης Τσεγγελίδης Μπεκίρογλου Σουά (Συμμετέχω), Σωτήρης Τσιακίρογλου (Ενωτική Πρωτοβουλία), Ιπποκράτης Καμαρίδης, Χρύσα Δημούδη (Νέα Εποχή), Νίκος Ανταμπούφης (Πολίτες για την Ξάνθη), καθώς και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Πυρνάρη και Μανώλης Τσέπελης.

Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης ο οποίος δεν έμεινε στο απυρόβλητο της κριτικής από τον πολιτικό κόσμο της Ξάνθης όρισε συνεδρίαση εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ:

1) Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

2) Τον αξιότιμο Δήμαρχο Ξάνθης.

3) Τους αξιότιμους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Ξάνθης Ευμοίρου και Κιμμερίων.

4) Τους αξιότιμους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γέρακα, Δαφνώνα, Καρυόφυτου, Κομνηνών, Νεοχωρίου, Πασχαλιάς & Σταυρούπολης

5) Τον αξιότιμο Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων

6) Τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοινοποίηση:

  • Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο

 

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 25 Ιουλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

ΘΕΜΑ: Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης σε έκτακτη συνεδρίαση και ένταξη θέματος στην ημερήσια διάταξη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ