Επιστολή στον Πούτιν έστειλε το ΑΚΚΕΛ σε μία προσπάθεια να γεφυρώσει τις κουταμάρες του ΥΠΕΞ. Και λέμε κουταμάρες γιατί ως γνωστόν οι Αμερικάνοι όταν είναι να κάνουν την δουλειά τους πουλάνε και την μάνα τους ακόμη. Όχι ότι οι Ρώσοι είναι καλλίτεροι, όμως με αυτόν τον τρόπο ο Κοτζιάς έκλεισε την μία από τις δύο πόρτες.

Αν λάβουμε υπ όψη ότι στην παγκόσμια πολιτική σκηνή δύο πόρτες μόνο έχεις, δεν κλείνεις την μία. Διότι ως γνωστόν αν και η άλλη πόρτα κλείσει ελέω στήριξης συμφερόντων της Τουρκίας, τότε μένεις κρεμασμένος.

Βέβαια η απορία παραμένει. Τα τσιράκια της Τουρκίας, βλέπε Τουρκικό Προξενείο, ψευτομουφτήδες και βολευτές οι οποίοι δρουν εναντίον της Χώρας απροκάλυπτα και με ένα θράσος που ξεπερνάει κάθε όριο και η Αθήνα απλά διώχνει τους Ρώσους διπλωμάτες απλά  καταλαβαίνει κανείς ότι η Αθήνα  ζει σε έναν άλλον κόσμο.

Αυτά βλέπει και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ζητάει Ανεξάρτητη  Θράκη.

Διότι κύριε δεν είναι δυνατόν ο άλλος να σου σκάβει τα θεμέλια,  να έχει γείρει η Θράκη προς την Άγκυρα και συ να πηγαίνεις κόντρα στους Ρώσους.

Αλήθεια πότε θα προστατευτούν τα συμφέροντα της Ελλάδος όταν εν ψυχρό αυτά καταπατούνται από την Τουρκία;

Αφελές ερώτημα. Εδώ η κυβέρνηση των ανεμόμυλων,  υποσχέθηκε, όπως δείχνουν τα πράγματα, να δώσει στην Άγκυρα τους ψευτομουφτήδες, τα συμφέροντα της Θράκης θα κοίταζε;

Πούλησαν την Μακεδονία που όσο να πεις είναι μεγαλύτερη σε έκταση από την Θράκη.

Την Θράκη  θα κοίταζαν;