Η σύζυγος του Αργεντινού διαιτητή του τελικού Νέστορα Πιτάνα, τρελαίνει κόσμο στα social media

Ο 43χρονος ρέφερι του τελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας Νέστορ Πιτάνα, φημίζεται για το θηριώδες παράστημά του(1μ.93), αλλά και για τη σεξοβόμβα γυναίκα του Ρομίνα Ορτέγκα.

Η κυρία Πιτάνα δεν χάνει την ευκαιρία ν’ ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες στα social media, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Η ωραία Ρομίνα, έπεσε από τα σφυρίγματα του Αργεντινού Νέστορ Πιτάνα ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Κόρπους, στα σύνορα της Αργεντινής με την Παραγουάη και μετρά οκτώ χρόνια καριέρας με το σήμα της FIFA στο στήθος.

Ο ρέφερι του τελικού είχε διευθύνει το πρώτο ματς του Μουντιάλ Ρωσίας-Σαουδικής Αραβίας και διαιτήτευσε το… τελευταίο.

Ο 43χρονος είχε «σφυρίξει» σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων, του Μουντιάλ και του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο ρέφερι πριν τον τελικό είχε σφυρίξει ήδη στη διοργάνωση τους δύο φιναλίστ και συγκεκριμένα τη «Χρβάτσκα» στη φάση των «16» απέναντι στη Δανία, ενώ τους «τρικολόρ» στα προημιτελικά κόντρα στην Ουρουγουάη.

Ο Νέστορ Πιτάνα όπως έχει πει ο θρυλικός διαιτητής Πιερλουίτζι Κολίνα «Είναι σκληρός σαν βράχος». Πριν τον τελικό είχε διαιτητεύσει σε 347 επαγγελματικά παιχνίδια από το ντεμπούτο του το 2007, είχε δείξει 1.658 κίτρινες κάρτες, 108 κόκκινες και πριν δώσει το πέναλτι στους Γάλλους είχε καταλογίσει την εσχάτη των ποινών 81 φορές.

Έχει παίξει μπάσκετ και ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης έχει ασχοληθεί και με την ηθοποιία, παίρνοντας ένα μικρό ρόλο ως φρουρός φυλακής στην αργεντίνικη ταινία “La Furia” ενώ έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστης και σεκιούριτι σε ντίσκο.

Δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του, η οποία καταφέρνει και κλέβει την παράσταση.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΨΗ