Ένα πολύ σοβαρό και πρωτόγνωρο για την πόλη περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία μητέρας, που ισχυρίζεται ότι ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού πλαστογραφούσε τις υπογραφές της!  Ειδικότερα, σύμφωνα με την μητέρα που ήδη κατέθεσε μήνυση εναντίον της ιδιοκτήτριας, τα παιδιά της,  εμφανίζονταν ως μαθητές του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού, εν αγνοία της οικογένειας και χωρίς τα νήπια της μηνύτριας να φοιτούν στον συγκεκριμένο σταθμό.

Με τον τρόπο αυτό , όπως η μητέρα καταγγέλλει , ο παιδικός σταθμός φέρεται να λάμβανε τα σχετικά χρήματα που αντιστοιχούσαν από το ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για το έτος 2017-2018. Εμφανώς ταραγμένη η μητέρα , λοιπόν , μόλις το ανακάλυψε τυχαία ζήτησε εξηγήσεις και αποκαλύφθηκαν τα ανωτέρω. Όπως μάλιστα τονίζει η δικηγόρος της Νάντια Β. Γώγουλου υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία.

Σημειωτέον η μητέρα έχει ήδη καταθέσει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας.  

Δείτε τι δηλώνει στο Lamianow.gr η γνωστή Δικηγόρος- ποινικολόγος Νάντια Β. Γώγουλου που εκπροσωπεί την μητέρα: «Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της πόλης μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , στη μάνα αυτή , δύο ανηλίκων παιδιών που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το γεγονός αυτό που έχει μεγάλες διαστάσεις. Η εντολέας μου κατέθεσε μήνυση αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και ως εκ τούτου σεβόμενη την διαδικασία , δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες”.

Η δικαιοσύνη το προσεχές διάστημα θα αξιολογήσει τα στοιχεία της καταγγέλουσας και θα αποφανθεί για την πρωτοφανή καταγγελία που βλέπει  το φως της δημοσιότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=7uw0OTkmSSo

https://lamianow.gr/apokleistiko-mitera-kataggelei-idiotiko-paidiko-stathmo-sti-lamia-gia-plastografia-ti-dilonei-i-dikigoros-tis-video/

Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube Lamianow-Οι δηλώσεις της Νάντιας Γώγουλου για την υπόθεση